U nás se taky trochu obávám, zda se náhodou nezačne stavět na té vedlejší parcele. Původně se tam mělo stavět zároveň s naším domem, ale jaksi to patří státu, tak na všechno dost času. Tak snad ani teď nebudou se stavbou spěchat.
Evi, už mám asi i vybrané brusle, jen na kočárek pořád spěchám. Tenhle týden má přijít další zásilka... tak snad se tam najde i ten můj.
Baru: jůůůů x-) x-) x-) Tak to abych je začala hledat ;-) Se těším!!!!!!!!!!!!
Jinak holky, sletěla jsem doma ze schodů :-o Nevím, asi jsem uklouzla, pamatuju si jen řinčení střepů, jak jsem rozbila talíř a hrnek a já byla na zemi. Jsem domlácená celkem, ale už je to dobrý. Chvíli jsem se nemohla hnout, strašně mě bolela pánev, měla jsem v ruce mobil, tak jsem volala Petra, že se nehýbu a že Amálka spinká nahoře, no šok šílenej, ona ležela jenom obložená polštářema na tý truhle dřevěný, jsem se bála, aby neslítla dolů :-o Petr vyrazil, ale naštěstí jsem se do tý doby zvedla a vylezla nahoru po 4, jako skvělý mít doma schody ]-( Když šok pominul, tak jsem skončila jen s modřinama na ruce a na prdeli a sdřenou druhou rukou. Ale jako, ještě, že jsem nenesla Amálku!
Jéžiš, Evi, já jsem na Amálku myslela v prvních chvíli, jak jsem začala číst, žes spadla. Snad budou střepy pro štěstí jen. Řeknu ti, já teď jak už je Mates velký a všelijak se mi kroutí v rukou, mám problém ho unést normálně, ještě, abych s ním chodila po schodech. A asi tu zábranu bych přecijen časem dala, až začne Amálka lozit.
Zábrana bude, holky, to je jasný ;-) Bože, aby mi nesletěla.
baru: já s ní časem po schodech chodit, nebudu, právě jí chci zařídit ten pokojík a půjde spát tam. Stejně už nekojím, Amísek spinká tak do 5-6 ráno, nají se a spinká dál, tak bych jí nějak přesunula, až budeme mít nábytek. Radši dřív, než později, aby si zvykla.
Samozřejmě bude i nahioře, ale nebudu s ní běhat tam a zpátky dvacetkrát za den, což teda sice teď taky nedělám, ale přeci jen, jak jsem slítla, budu to řešit o to rychleji. Mrská se jak rybička, holka moje.
Ty vo..., to je byt htt :-o p://www.modrastrecha.cz/bazar/byty-pronajem/v0of/pronajem-bytu-1kk-skvorec/
Holky, jedeme, přijedem za týden cca.
Amísek dneska Prevenar a dobrý, tak snad nás něco po cestě nepotká.
Ahoj,
kristi - nám se taky moc líbí ten projekt Azalea. Uvažujeme už dlouho o přesunu z centra. Bydlíme ve 3.p. bez výtahu. Ty schody mi už lezou krkem. Já bych strašně chtěla mít malou zahrádku. Nejde mi ani tak o barák, jako o to, mít kam vypustit divou zvěř, večer v létě posedět v klídku venku, grilovat atd. Ale problém je, že já nechci mimo Prahu a tady v té Azalei se mi líbí, že je člověk pořád v Praze, přitom skoro na vesnici u lesa. My rozmýšlíme nad tím řadovým domkem. Příští týden se tam pojedem mrknout. Je to už delší dobu, co jsem tam byla naposledy.
Ahoj, no my jsme tam byli uz 2x, v Lexxusu rikali, ze ty domky jeste nemaji naceneny, ze se zacnou stavet, asz budou mit tady cca 2 patra, aby to bylo najednou. Je to tam fajn, myslim,ze je to dost zajimave. Tak treba budeme sousedky, jak stare mas deti?
Kristi, a vám řekli, že by to bylo až příští rok v létě? Já měla info, že do konce tohodle roku by to mělo stát =-)
Ten byt, co máš vybraný, je super..hlavně ta terasa...to bude výhled! Já toužím po kousku trávy a hlavně už žádný schody. Jak jsem psala, teď jsme ve 3.p. bez výtahu a ještě navíc v mezonetu. Jinak mám 2,5 letého Sebastiana a čekáme další. To mě trefí, až se to narodí a budu to všechno tahat do schodů. Zaparkovat se tu taky nedá, tak sním o tom, jak si autem dojedu skoro do baráku :-D
jj, melo by to stat do 12/2010, s tim ze kolaudace by mela byt na jare, stehovani tak nejak v lete...nam to tedy casove vyhovuje...
no super, Mie jsou 3 a kousek, to by bylo fajn, mit tam kamose. My s druhym jeste chvili pockame. Ja se tesim vyvalit na terasu, knizku vinecko a decka dole na trave at si delaj co chtej. No, a jeste psa....a na tu terasu si dam saunu a vic uz k zivotu nepotrebuji
jinak ja uz mam docela dost info, kdyby te napadlo neco, tak se ptej :-)
Já bych se stěhovala nejradši hned, ale pokud to klapne, ráda si počkám.
...ty děláš "chutě" s tou terasou...uplně to vidím...s tím výhledem to bude nádhera. Já zase radši vypustím děcka na trávník u nosu, abych je měla pod dohledem. Jednu velkou výhodu ty horní byty mají..a to, že jsou plný světla. Toho se trochu obávám u těch domků, že tam jsou okna jen na jednu stranu, aby tam nebyla tma.
Já už o tom projektu vím delší dobu a přiznávám, že jsem se trochu bála té lokality, jestli to není daleko (myslím tím i dostupnost mhd, pokud zrovna nebude auto po ruce) a taky mi to okolí vždycky přišlo takový špinavý...ale třeba se to už změnilo.
no, v okoli se stavi to Zelene mesto a je to spojeny cestickou, coz je super, takze na tocnu je to pesky max. 10 minut, coz bych brala jako ze fajn. Svetla tam bude silene, mozna az moc,ale my radi svetlo...ted jsme v prizemi a na sever a ty velky okna udelaji svetla dost, nebala bych se toho :-)
my to jeli 2x autem do Italsky a trvalo to cca 11-14 min. ,to jde.
toz na terase se budes moct valet se mnou :-)
Nebyli, máme info přímo od zdroje.
Tak 11-14 min. je super.
Já právě nikdy v přízemí nebydlela, tak mám z té tmy trochu obavy. Miluju světlý byty.
Dík za pozvání...si to malujeme, co? :-D
Ahoj, tak se plánuje už stěhování? Tak to jsi, Kristi, zařídila jeden byt a můžeš se vrhnout na další :-) Vypadá to fakt dobře, já se tam snad taky pojedu podívat :-)
Ještě jsem kukla na ten Sunset a jedno moc nechápu - to je vchod rovnou do obyváku? To je jediné, co by mi asi vadilo. Navíc s kočárkem to musí být blbé.
praskni mi to do IP, nenapadne :-)
Baru, ano je to jak rikas, je tam takhle blbe reseny vchod, jeste pokoumem, asi bychom tam nechali postavit mensi pricku aby se na ni aspon povesily bundy, boty predpokladam, ze nechame pred dvermi, no...
to me taky zarazilo. S kocarkem to souvisi jak? ja kocarem domu nejezdim ;-)