Chceme v Praze koupit byt. Máte rady, tipy, triky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme v Praze nebo blízkém okolí koupit byt, máte nějaké zkušenost, rady, tipy a triky na co si dát pozor, kde shánět, atd...
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsme si napsali o slevu, ups....smlouvat se ma, ze?
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, to jsem zvědavá, jak dopadnete. Koukám, že už máš změněný status na "staví jí byt" :-) Takže už je definitivně rozhodnuto? Já nakonec usoudila, že ten Lack konferenčák brát nebudeme, ale asi bude z Dřevotvaru a bude ladit se stěnou. Zas, když už, tak už :-) Matesův pokojíček už je z 90% vyklizený, o víkendu tam jde.
Odpovědět
Ahoj holky, jsme zpět, přijeli jsme k ránu. Musím strašně pochválit Amálku, včera vydržela 1600 km v autosedačce, zalto moje milovaný ;-) Ani nepípla. Jsme si hrály, hodně spinkala, vyndavala jsem jí akorát na papání. Je strašně hodná x-) x-) x-) Baru: fotky pokojíčku???? Ukaž! Se ale přijdu mrknout osobně taky, jsem ještě neviděla byt Kristi: krásný to bude x-) x-) Už máš tu káru?
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, tak to je Amálka holka šikovná. To nám Mates už toho moc nenaspal, nejraději by vlezl za volant :-D No, pokojíček se spíš dostává do stavu, aby tam NIC nebylo. Teda aby tam nebyl ten náš bordel. :-D Beru to tak, že teď stejně potřebuje hlavně volný prostor a skutečný nábytek příjde až časem. Určitě mi pošli, až budeš mít návrh od toho truhláře. Už si to v hlavě celkem kreslím, co bych tam chtěla mít.
Odpovědět
Baru: ještě se mi neozval, zkusím mu pak zavolat. On se s tím bude ale celkem babrat, tuším. Má tam ale vylepené něco na zdi a tak?
Odpovědět
Profilova fotka
no, nevim zda az tak definitivne,ale snad ano :-) teda Evi, Amy je fakt sikula, to se musi nechat, ja teda Mie pokojicek bych chtela asi takhle http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/k...
Odpovědět
Kristi: nad nějakou takovou postelí uvažujeme, ale možná nižší, neb aby mi tam vylezla. Ale s úložným prostorem určo. Stůl a židličky jí zatím asi vezmu Ikeu, páč pak bych jí až koupila pořádnej. Mohla by využívat tu Stokke židličku, na kterou mě nahlodala Bára. No, já uvidím, kolik to bude stát a jak by se nám tam vlezlo všechno, páč v Amálčině pokojíčku jsou balkonové dveře a na druhé stěně okno, tak tam zas tolik místa není........... Koukám na ten "váš" byt, ten vypadá jako 5+kk, ne? Nebo ta pracovna je jen jako kus pokoje?
Odpovědět
Profilova fotka
no,ta pracovna se asi nejak nepocita, pac tam neni okno,ale jen takova prosklena zed...i tak to bude satna + tam bude pracka a susicka, co se odvody natahnou vedle z koupelny :-) postel uvidim, az jak to dopadne, mne se libi i ta z Ikei.... :-)
Odpovědět
Jo tak, velkej byt to ale je ;-) A už jste rozhodnutí? Ta z Ikea není špatná, ale má takový profilovaný prkýnka, k tomu se ti zas nehodí nic, než jen Ikea a ten zbytek nábytku je bída....... Ty komody nejsou pro děti vhodný a na hračky nemají nic. A skříň nemáš hlubokou.
Odpovědět
Profilova fotka
no ja se v pokojickach naprosto neorientuju, pokud by to dopadlo, bude Mie 4-5 let, takze uz bych delala pokojicek skolackej. to se fakt jeste uvidi :-)
Odpovědět
já se chystám taky na školáckej ;-) Akorát bez stolu. Miminkovskej už nee, bude teď ještě v postýlce a pak půjde do velké postele, skříně jsou furt stejný a na hračky chci něco Ala expedit, tam se pak dají knížky a je to ;-) ale uvidíme, už jsem byla rozhodnutá pro Meblika, pak jsem si to rozmyslela, možná ho nakonec vezmu, ale chci to ještě uvážit nechci, ať to stojí majlant, ale zase nechci vyhodit peníze za něco, co se za chvíli zničí a bude kupovat nové
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak my se dnes byli podívat v Hrdlořezích a paráda. Ten klídek okolo, lesy + to dnešní počásko x-) Chystám se do Lexxusu kouknout na tu maketu projektu, abych si to uměla líp představit. Ten terén nebude jednolitej. Ptala jsem se znovu na to dokončení a plán je prosinec 2010 + hned následně kolaudace, takže stěhování při nejlepší vůli už v lednu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Evi, zatím jako dekorace bude jen autíčko-kobereček z Ikey na stěně. Chtěla jsem rovnou dávat nějaké samolepky, ale Míra usoudil, že si je Mates víc užije, když je dostane až v průběhu, což má pravdu. Takže ty dostane k nějaké příležitosti. Jak jsem psala, zatím tam spíš nic není. Hračky zatím nacpeme do dvou plastových kontejnerů z Ikey a hlavně potřebuje volný prostor, aby se o nic nepraštil :-N A stejně, zatím tam bude spíš jen spát. Samotného ho tam nechat nemůžu a přes den asi pořád budeme spíš v obyváku. Alodi, nechci ti kazit náladu, ale neznám nikoho, kdo by se stěhoval podle původního plánu developera. Zrovna Kristi by mohla vyprávět. I když by to bylo moc fajn, kdyby se termíny dodržovaly.
Odpovědět
Profilova fotka
baarco, jasně, vím, že dodržování termínů je velkej problém... Mluvila jsem s architektem a ten byl dost naštvanej slušně řečeno z toho, že realitka udává jiný informace.
Odpovědět
Baru: a puzzlůe na zemi? Já si právě pak chci s Amálkou v tom pokojíku hrát, aby nebyly krámy roztahaný po bytě.......... No, ale zatím je to zarovnaný a nic se neděje, nábytek jsem se ani nedovolala............ no, pořeším časem. Snad.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, jo, na zemi zatím puzzle a hrací deka (už konečně neblije, tak jí můžeme znovu vytáhnout :-D ) a pak bude koberec. Už mám vybraný zelený ve Voivu, jen čekám, až dají nějakou slevu, oni je mají několikrát do roka. Akorát jsem, blbec, prošvihla slevy v únoru. Ale v létě určitě budou, nejpozději na dny marianne.
Odpovědět
Profilova fotka
Alodi, dobre zpravy....tak jsem zvedava,jak to dopadne :-)
Odpovědět
Baru: vlněnej? Ukaž! Jo, na dny Marianne určo budou. Na ty žaluizie jsem nezapomněla, jen ten kontakt ještě nemám, neb zas tu firmu vybíral manžel té kámošky........ Truhláře jsem stále nedostihla. Holky, chci markýýýzuuu Kristi: dobrý?
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, tak nejak :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Evi, jo, jo, vlněnej... Jsou děsně příjemné na dotek. Tenhle to bude http://voivo.cz/78-0-koberec-wings.html Já si nemůžu pomoci, ale mě ty dětské s obrázky připadají moc přeplácané. S těma žaluziema jsi hodná, že na mě pořád myslíš.
Odpovědět
Kristi: :-| to není moc pěknej ksicht Baru: tak ten je výstavní......jen nevím s tím vlněným, páč to bude věčně poblemtaný, ne? Rolety jsou Starlux já o nich taky uvažuju, ale vadí mi, jak to má ten u nás v druhém patře, že to bere kus okna. A prej to jinak nejde, nebo ještě dát nad to, ale to zas žádná nádhera zvenku. Jo a pokojík se už snad kreslí!
Odpovědět
Profilova fotka
Poblemtaný bude, ale to je jedno, zda je vlněný nebo akryl. Spíš se mi líbí, že ten vlněnej je prostě mnohem příjemnější na dotek a když se na tom bude válet, tak je to prostě jak travička x-) Díky za rolety, kouknu na ně. Na pokojík jsem moc zvědavá.
Odpovědět
Čoveče, já měla jako dítě vlněnej koberec a strašně jsem ho nesnášela, neb jak se polil, tak páchl jako vlna :-D Ale krááásnej je, Amísek taky dostane časem vlněnej. Jinak ty rolety jsem dneska řešila tady se Subterrou a moc hezký to nebude :-|
Odpovědět
Profilova fotka
holky,vy jedete teda.. :-) tenhle koberec se mi libi uz dlouho...jak fakt docela praktickej vidim ten nas z Ikei, v tom se ztrati totalne vsechno :-)
Odpovědět
tak jsem dneska osadila tři truhlíky a maám toho dost. Je z toho akorát bordel ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem truhlíky zvládla už minulý víkend. Bordelu nebylo zas tak moc. Včera spal Mates poprvé v pokojíku a v pohodě. Jen já si pořád nemůžu zvyknout, že už má oblečení tam a pořád pro něj chodím k nám do ložnice :-) Tak teď to budeme ještě zútlňovat. K narozeninám asi dostane ten malý stolek a židličky. Jo a vlněněj koberec bude v pohodě, mám trénik z vlněných svrchňáků :-D
Odpovědět
Mně ještě pár truhlíků zbývá :-| Mám teď toho na tři dny hrozně moc a ve čt jedem. To je zase maraton............ Jakej malej stolke? Mamuta?
Odpovědět
Profilova fotka
Asi Mammuta, ono je šikovné, tak je zaoblený, omyvatelný a tak celkově babyfriendly :-) Asi modrý stolek a zelené židličky. Mě 3 truhlíky stačí, výhoda menšího balkonu ;-)
Odpovědět
Jehe, mně taky, ale mám jich asi 8, jinak na ten zbytek pozvu nějakýho zahradníka, chci i stromky a tak. Aspoň magnolii. Mamut dobrej, mají tam jeden růžovej stoleček, ale jen podlouhlej a nejsou k němu židličky :-|
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?