Kristi, to vypadá mooooc dobře :-)
Mám dilema, chci pověsit závěsy k Matesovi a nevím jak. Máme okna v takových asi 20cm hlubokých výklencích akorát na to okno, takže je tam cca 7cm okraj od rámů okna. A nevím, zda vsadit ty závěsy do výklenku nebo je dát až na stěnu. Raději bych je dala do toho výklenku, ale bojím se, že to už bude moc nahňácané a když budou závěsy shrnuté, seberou kus okna, protože budou širší jak ten 7cm okraj.
Baru: my jsme kvůli tomuhle problému (ovšem máme výklenek jaksi hlubokej, takže by to nešlo dát před něj), dali nakonec ty látkové rolety. Ale k Matesovi bych to řešila římskou roletou, ta ti kus okna nesebere. No a nebo teda před to, ale 20 cm je možná dost....
Evi, ty první příkrmy jsou většinou katastrofa. Já si první tři týdny na příkrmech říkala, jak mi dítě nechce jíst a jak ho to pak rychle přešlo :-D Teď se nemůžu najíst, aniž by on nedostal alespoň křupku, byť je třeba hned po svém jídle. Jinak mi tu visí na koleni a žebrá. Já dojídám akorát domácí maso-zeleninu, jen přidám trochu soli a mňam :-D Jen mi málokdy Mates něco nechá.
Jejda, takže let odložen? Zas lepší počkat než dopadnout jako ti Poláci :-(
Ta zelenina, co dělám já, není rozblemtaná. Teď už má normální kousky jako třeba v rizotu. Ani to nerozvářím, takže to je dobré. Co bych nepozřela, jsou ty kupované. Až ty od 8. měsíce trochu připomínají jídlo.
Odložen na neurčito ]-( ]-( ]-( ]-( Ale s těma Polákama máš pravdu ;-) Zkusíme to zítra, el kdo ví, jestli se poletí, neb jsou zrušeny všechny lety do půlnoci a pak se uvidí, že.
Aha, tak když už jí normální kousky, to bych mžná taky snědla. Ale takový to rozčvachtaný.......... z toho se mi vždycky dělalo blbě, jak to ještě ty děti patlou po puse a pak se jim to utírá tou lžičkou, no, pane bože :-o Máti mi furt říkala, že až budu mít své dítě, že mi to vadit nebude. No, tak mi to vadí stále, fuj :-D
Ahojky holky, po dlouhe dobe opet zdravim. Jak se mate? Koukam, ze deticky uz krasne rostou. Azi: ty uz jsi u prikrmu, ten cas opravdu tak moc leti. My se budeme stehovat za dva tydny. Nastesti jen o jedno patro nahoru, ale stejne. Uz jsme nakoupili vetsinu noveho nabytku, vcera dve telky, uplne jsme koukala, jak moc sly dolu. Nakonec jsem koupila nadhernou bilou celokozenou sedacku (2+3+1), je nadherna, tak doufam, ze mi ji Bella nepocmara propiskou. No hruza. Vsak to znate sami. Jak se bydli v relativne novych byteccich?
Ahoj,
dasho, můžu se zeptat, kde bydlíš? Z fotek kouká exotika...to rozhodně není bydlení v Praze :-D
kristi, jak pokračujete v debatách o Azalee? U nás to zatím vypadá nadějně :-)
Dasho, tak ať se v novém dobře bydlí. Já si to stejně vůbec nedokážu představit ten váš prostor :-) A se sedačkou, my máme pro jistotu čokoládově hnědou, takže ani když jí já zamatlám čokoládou, tak to neva :-D
V neděli vyrážím směr Ikea pro Mammuta a pár dalších nezbytností.
ahoj vsechny, dneska jsme se sesly vzacne vsechny.
Dasho, tak super, o to to je lepsi ze jen o patro, aspon to nemusis vsechno balit atd
Alodi, my dobre, vypada to stejne jako u vas ;-)
Evi, nebo plastenku :-D
jinak nam prislo rocni vyuctovani za elektriku a ok, nedoplacime, preplatek asi jen 1000 kc, tak jsemrada, jsem zvedava, co prijde za plyn
stesti, ze uz tohle mame za sebou, ale pokud se to da srovnat se znicenym nabytkem, voskem pomalovanyma vitrazema u dveri, okny, modelinou vsude vcetne koberce atd atd....tak nakonec ty tricka mozna vyjdou jeste levne
Kristi, to ti Mia pěkně likviduje nábytek...u nás asi nejvíc trpí dřevěná podlaha, nejvíc důlků je tam od autíček, které má zaparkované všude možně. Sedačku máme smetanovou koženou a ta je zatím dobrá. Když něco, tak setřu a je to. Jednou mi jí chtěla popsat Sebíkova kámoška fixou. Naštěstí to byly ty z Ikei a šly dolů.
Baru, pěkný pták ;-)