Ja vim, mne se take libila, mela jsem ji koupit misto te me hruzy... je to velke a neprakticke. Jenze tady Stokke je jeste o 50% drazsi, takze jsem to zavrhla. Je pravda zidle je dulezita a pokud bude mit clovek 2, tak se to vyplati...
Je ja bych tak sla s vami, in-line jsou super, predpokladam, ze mluvite o nich.... :-D
No nic, jdu stehovat, tech kramu co se nam nahromadilo.....
bra ranko, ja si taky bduu kupovat brusle. Vcera jsme byli v tom Port 62 na Carodky, to bylo super, pivko, spekacky, deti si behaly a hraly.
Ja mam taky jen Ikeu zidlicku, sedi v ni dotedka, nam to teda stacilo, pac je aspon mala, vsechny ostatni jsou takovy divny paskvily obrovsky :-)
tak ja uz mam presnej pudorys a s tou kuchyni to bude orisek, je to malinkyyyyyyyyyy,a le snad to pujde. Na dylku jen 2440, to by melo stacit, ale jak vymyslime ten ostrov :-|
Dasho, souhlas se židličkou. Já mám taky tu Chicco Polly. Na úklid hrozná, drobky zalezou všude možně a ještě ani jednou jsem u ní nezměnila pozici než tak, jak jsme ji složili :-S No jo, omyl, stane se, když člověk neví... Ráda bych teď pořídila kvalitní židličku ke stolu, už mě nebaví ho do téhle pořád soukat.
Já byla na čarodky s kámoškou ve Žlutých lázních, bylo to fajn, ale lidu hrozně. Bylo teplo, pohodička a mě tak štvalo, že si nemůžu dát žádný alko...jsem byla na vodě celý večer :-S Už se těším až porodím a budu si moct dát vínko.
Ahoj, tak jsme zvládli oba můj první den v práci. Počítač není, přístupy nejsou, tak nemám co dělat a asi budu mít po zbytek týdne (placené) volno 8-) A ten příští možná taky 8-) Dneska jsem teda alespoň kromě školení pro nováčky a testů z bezpečnosti práce a spol. zvládla vyskartovat 3 šanony :-D No, chystá se to na stěhovaní, tak jsem probírala ještě svoje staré věci.
A já už mám objednanou židličku, jupííí, jupíííí, jejejeje x-) x-) x-) x-) x-)
Baru: tak to jste šikulové oba dva ;-)
Dneska jsem byla v té Proklimě vybrat látku na markýzu, půjčili mi domů vzorky, takže vybereme s Péťou a hurá na to. V mailu už mám něco z návruhu osazení terasy, taky snad dovybereme tenhle týden a objednáme.
Amísky pokojíček se stále ještě kreslí, ale už se to prý rýsuje.
Holky, ta moje kočka už fakt baští, já jsem tak šťastná!!!! Sice je u toho oblemtaná až za ušima, ale to je jedno, hlavně, že jí chutná x-) x-) x-) x-)
Kristi: 2,4m není moc, ale ukaž ten půdorys, jak to tam je?
Jé, Evi, to je fajn, že Amálce chutná x-) Fakt mi příjde, že v mém okolí buď děti úžasně prospívaly na mlíku a pak nechtěly normální jídlo a nebo obráceně. Takže si to teďka vynahradí, kočka, a poroste jen do krásy x-)
Do té Proklimy bych se mohla zítra taky vypravit.
Kristi: koukala jsem na to rychle, zkusím něco povymyslet
Baru: jojo, baští!!!!!! Jako nijak veliký porce, ale slušný a hlavně jí to chutná, zítra jí dám i ovoce už x-) x-) x-)
no tak supeeeer :-) budou naky fotky ze krtu?
jiank nam prislo vyuctovani za plyn, jak jste rikali, samo jsme se vesli do 1100 za mesic, takze krasa, jsem nadsena, fakt dobry. A to jsme se jeste sekli asi 2x ve VS a poslali nekam jinam zalohu, to jeste musim proverit
Grrrr, tak mi teď přišel z toho internetového obchodu email, že zítra mají inventůru, tak brusle budou až v pondělí ]-( Dneska jsem nestíhala, ale kdybych věděla, že budou mít zavříno, tak bych to stihla.
Evi, já taky všechno vařila jen v tom paráčku a neměla jsem s tím žádný problém :-) Teď už většinou zeleninu a maso lehounce osmahnu na oleji a pak dusím. Jen květák a brokolici dělám pořád na pařáku.
Tak já chci ten hrnec, snad to teda nebude další krám do bytu. Vybrala jsem takovej, kterej vaří v různejch komorách různý jídlo a je pak hotový najednou, tak uvidíme. Četla jsem na něj super reference, tak doufám, že budu spokojená. Mám dietku, tak ono nám to prospěje snad všem.
http://www.mall.cz/parni-hrnce/morphy...
tohle
když bych ho měla, tak ho využiju
měl dnes přijít, ale nějak mi chtěli připočítat dopravu, pacholci, tak jsem to zrušila a zajedu si pro něj osoně, teď ještě musím vybrat nějakej blízkej obchod