Kristi: jsem ti říkala, že je to zadarmo ;-) Pak pak to hned hoď do alba, ať můžem mrknout.
Holky, u nás teda masakr doma, ráno jsme tam ještě zůstaly, neb jsem šla s Amískou na 11 k mudře, ale teda prach a bordel úplně všude a to je celý obývák a jídelna vystěhováno. Když jsme přišly od mudry, popadla jsem jen rychle kočár a autosedačku a evakuovaly jsme se k našim, myslela jsem, že půjdeme večer dom, ale prej to nejde, tak mi Petr přivezl věci a zůstáváme tu.
Mají hotové pokládky trámů jedním směrem, zítra druhej směr, středa desky na to a pak už nevím. Jsem na to zvědavá. V pátek jedem zas na chatu dělat med, jako my se nenudíme.
Baru: fotka stolku? Jestli je pořádnej, tak přežije i autíčka. Jak vlastně jesličky?
vc. desky, DPH montaze atd. Bez drezu, baterie a vest. kose...ta druha cena je s barem a s vic serepetickama
je to v lesku, ale nejakym novym, jako bys dala dolu barvu a pres to sklo
deska je klasika, ale 6 cm :-) ja na kamen kaslu
supliky tam jsou 2x 60 ( ale jedno celo) a jedna 90 cm, skrinka na drez, na mycku a jeste mala 30 vysouvaci na lahve. Pak by tam mely byt 2 vys. skrine - na lednicic a na troubu. + 3 male horni skrinky na digestor.
ostrov by mel mit hloubku 90-100 cm, z druhe strany melke skrinky + bar
Evi, to jsou rychlíci. Hlavně, aby taky po sobě dobře uklidili, co :-)
Kristi, nemáš už plánek? Jsem zvědavá ...
Já teďka jsem ráda, že jsem ráda. Přecijen ty dva dny, co jsem v práci se poznají a ty zbývající pořád trajdáme s Matesem povenku. Příští týden frčíme na dovču a potom bychom se třeba mohly zase srazit, co říkáte.