No, uvidíme, jak bude něžná :-D Spíš očekávám, že bude zdatně sekundovat Matesovi ve zlobení ... Ale jak jsem psala, zatím to jsou velmi hrubé nástřely. Jediné štěstí je, že u holky uznal Míra, že jména typu Miroslava, Jaroslava a vůbec tyhle slavy dávat nebudeme, jak s tím blbnul u kluka :-N
@baarca no fakt...... Sice jsme se pak shodli na Adamovi a byl i vyplnenej ve formulari, ale s Jaromirem neda pokoj a neda :-D
Amalka je krtena Jaromira, tak si snad trochu splnil prani
Druhou holcicku bych ale brala, i kdyz, je mi to jedno, holcicku uz mam, tak ted beru oboji, hlavne zdravy aby bylo
Kamaradka ted dneska byla na odberu tech choriovych klku, je to strasny, to bych nechtela zazit :-(
@azafata Tak to ještěže má Amálka druhé jméno ;-)
Juj, tak to doufám, že je mimčo od kamarádky v pořádku, tohle jsou hrozné příběhy, když se zjistí nějaký problém |-|
JMP má teď v lednu slevu 20%, tu mají často, ale jak se dá získat 50% netuším :-N Tos ulovila na nějaké výstavě nebo jak?
@baarca v po ji reknou predbezne vysledky
Slevu 50% jsem nemela od JMP, ale jinde a ulovila jsem ji tak, ze jsem vzala matraci primo z fabriky, i my ji dovezli domu, nejak jsem to vytelefonovala, ale zacala jsem nejak z casopisu, tusim, v krame na dotaz mi rekli, ze doprava stoji 200 kc a kdyz jsem teda zavolala az do fabriky, byla doprava zdarma a jeste s 50% :-D
Zkusim si najit, kde t bylo
Tak jsem to nenasla, ale snad to bylo tropico?
Jinak nam tedka v unoru dovezli matraci z Nolyma a ta taky byla objednana primo ve fabrice, delala se na miru do postylky Amalcine a spokojenost
Tak jsme byli dopoledne v JMP a máme objednáno. Byla tam taková šikovná prodavačka :-N Hĺavně jsem vybrali takovou, co má dobré odvádět pot, protože Mates opravdu spí v létě výrazně hůř a dost se potí. Tak snad to pomůže :-N
Taky mají nějakou krycí podložku, vypadala fakt dost dobře, hlavně se mi líbilo, že byla jako napínací prostěradlo, takže nehrozí nějaké posunutí nebo tak. Měla i moc příjemný povrch. Kuknu na ten scanquilt a pak se rozhodnu, připadě tuhle vezmeme, až budeme matraci vyzvedávat.
@baarca no tak to jste sikovni
My mame na nasich matracich ten matracovej chranic, je to dobry, napina se to v rozich, ale neni to zespoda pogumovany, takze to neni neoropustny
Amalka ma zespoda pogumovanej, je to nahore frote a natahuje se to stejne, jako ten nas, akorat teda byl drazsi, stal ticku, ten nas sice taky, ale je na dvoupostel
Matese uz budes ucit na velkou postel? Co nocnik, umi?
@azafata V JMP měli za 800 a je to vodonepropustné a prý paropropustné, takže by to mělo dýchat, a na povrchu bavlněný úplet, takže příjemné na dotyk. Zespoda mi to příšlo, jak svrchňáky k plínkám, jen tenčí. A prý to mají ozkoušené v domově důchodů.
Velkou postel chce postupně zkoušet, ať je postýlka pro miminko, ale nechci to samozřejmě nechat až těsně před porodem.
S nočníkem jsme pořád tam, kde před půlrokem. Když ho tam dám a není zrovna úplně čerstvě vyčůraný, tak se vyčůrá, ale nehlásí nic ani před ani po. ALe to už musím nechat na něm, aby mu to došlo. Vy už jste taky zkoušeli?
@baarca jo tak to bude stejne, nebo podobne, jako ten scanquilt, taky je to jak plina
Nocnik zkousime tu a tam, ale trosku mi tam breci a nechce na nem byt, tak nevim :-( jako nerekne si samozrejme, ale tak zaciname, mame takovej z ikea, tak nevim, jestli neni pro tu hubenou prdku blbej
S postylkou my budem hodne dlouho asi, neb ami usina tak, ze sebou vsude mlati, ta by okamzite slitla, no, ale my postylku nepotrebujem, tak to zatim ani nerozmyslim
@azafata S tím nočníkem, tohle je takové asi nejblbější období. Mates od doby, co se pořádně rozlezl až do doby než už nějakou dobu chodil, vůbec nechtěl na nočníku posedět, protože se prostě potřeboval pořád pohybovat. A tuhle nočníkovou krizi s rozvojem motoriky měly snad všechny děti, co znám. U nás se to postupně zlepšilo tím, že Mates začal čůrat na stojáka. A zrovna ten ikeáckej nočník mi příjde celkem dobrý, Mates ho má u babičky. My teda doma máme od Rotho, hlavně protože má hodně zvednutý ten předek, to ale u holčičky nepotřebujete ;-)
No, s postelí taky uvidíme, zda to vůbec bude fungovat. Ani se nebojím, že by spadl, na to je už opatrný, ale že z ní bude vylejzat a chodit za námi, se spíš obávám.
@baarca to je fakt, ze Amalka chvili neposedi, lita furt jako drak, tak to asi bude tim, to me nenapadlo ;-) nu, nemame kam spechat, v lete bude trenink snazsi
Mas pravdu, ze deti hodne chodi v noci za rodicema a lezou z postylek, tak kdyby to neslo, tak koupite jeste jednu postylku, ne?
@azafata V létě to bude snaží, to určitě. Já si stejně nedovedu představit, že bychom teďka chodili ven bez plínky.
@kristi Pěkné. To hnědé nahoře by bylo dřevo nebo barva? A ten komín mě taky ruší, ale chápu, že asi někde být musí :-N