Rozmyslim se na Deckem, ale nektere veci mi ale vubec nejsou jasne. Poplatky, spolecne prostory,...ale zkusim se na nektere veci zeptat maklere. Uvidime zda odpovi.
@niccky.z Nechci tahat info, jen si vubec neumim predstavit kolik se plati v novostavbe. Cely zivot ziju v starem baraku a tam mame i 30 kc za metr. Neumim si predstavit ze bych tohle platila tady.... :-(
Bydlíme v Edenu od srpna a není to zrovna med, teď nám jde elektrika jen omezeně (jen světla,kotel a lednidnice) při zapnutí dalšího spotřebiče se vyhodí pojistky v celé řadovce. Už jsme tu měli "svého" elektrikáře, ale když to chceme uplatnit jako reklamaci a neplatit to sami, tak musíme čekat na elektrikáře, který to tu "vyráběl". Tzn. už 4.den nemůžeme nic uvařit, vyprat, pustit myčku .. A elektrikář řekl, že musíme počkat na součástku, kterou jsme mu řekli, že asi nefunguje (ani se nepřijel podívat, jestli je v nepořádku opravdu toto), objednal (stojí asi 1300,- tak nevím, jestli se na ní musí čekat) a zítra prý zavolá a domluvíme se, kdy se zastaví. Nedostatky v baráku, které jsme nahlásili při převzetí, taky opravili jen z části. Radši se už nebudu rozepisovat, jen ještě maličkost k bytům, bydlí tam pár známých a teď jím měnili okna (teda těm "šťastnějším" některým to jen maskují nebo opravují broušením a natíráním). Okna ze spodní části zapomněli odizolovat a začali hnít. Tak hodně štěstí!
Problémy s elektřinou mohu jen potvrdit, dále špatné izolace základů, které se teď předělávají, předělávala se fasáda na všech domech, spády na zídkách na střeše, nátěry v garáži atd. Při předání domu dva papíry plné závad. Dodnes-déle jak 2 měsíce od předání nejsou zdaleka všechny vyřešeny. Stavitel má vlažný přístup. Vše šité horkou jehlou!!!:-(
Problémy s elektřinou mohu jen potvrdit, dále špatné izolace základů, které se teď předělávají, předělávala se fasáda na všech domech, spády na zídkách na střeše, nátěry v garáži atd. Při předání domu dva papíry plné závad. Arogantní přístup prodávajícího a stavebníka. Doporučuji před podpisem kupní smlouvy konzultaci s advokátem. Dodnes-déle jak 2 měsíce od předání nejsou zdaleka všechny závady vyřešeny. Vše šité horkou jehlou, na tom se shodnou všichni řemeslníci, co jezdí na reklamace!!!:-(
Dobrý den, musím reagovat na zde zveřejněné příspěvky. Je pravdou, že na naší řadovce nějaké závady byly, ale všechny byly řádně a včas odstraněné. Navíc můj známý je stavebník a při návštěvě vše prošel a řekl, že provedení stavby je solidní, navíc ten design celého projektu je nadčasový, ta velká francouzská okna jsou super a v Edenu se nám líbí. Máme děcka, obě nám vzali do školky, která je součástí projektu Eden.
Ahoj. Nevím zda je tato diskuze stále aktivní. Ale pokud ano, můžete mi odpovědět na některé otázky? Tak předně - jak se Vám v Edenu bydlí? Jak se Vám líbí okolí? Není tam hluk z dálnice? A co byty? Uvažujeme o koupi bytu ve Viladomě, tak by nás zajímala kvalita "provedení". Jsou byty postaveny kvalitně? Co okna, podlahy, rozvody? Neplesniví zdi? A když jsou problémy, daří se je řešit k Vaší spokojenosti? Jak se k tomu staví developper?
Moc děkuju za odpovědi a informace.
Honza
@radovkaeden1 Ahoj. Nevím zda je tato diskuze stále aktivní. Ale pokud ano, můžete mi odpovědět na některé otázky? Tak předně - jak se Vám v Edenu bydlí? Jak se Vám líbí okolí? Není tam hluk z dálnice? A co byty? Uvažujeme o koupi bytu ve Viladomě, tak by nás zajímala kvalita "provedení". Jsou byty postaveny kvalitně? Co okna, podlahy, rozvody? Neplesniví zdi? A když jsou problémy, daří se je řešit k Vaší spokojenosti? Jak se k tomu staví developper?
Honza
@niccky.z Ahoj. Nevím zda je tato diskuze stále aktivní. Ale pokud ano, můžete mi odpovědět na některé otázky? Tak předně - jak se Vám v Edenu bydlí? Jak se Vám líbí okolí? Není tam hluk z dálnice? A co byty? Uvažujeme o koupi bytu ve Viladomě, tak by nás zajímala kvalita "provedení". Jsou byty postaveny kvalitně? Co okna, podlahy, rozvody? Neplesniví zdi? A když jsou problémy, daří se je řešit k Vaší spokojenosti? Jak se k tomu staví developper?
Honza
@samved Dobry vecer,bydlel jsem v radovce dva roky a uz jsme ji prodali,hluk z dalnice je dle smeru vetru,nekdy je skutecne enormni,neprijemny.Radovky stavela psj a bylo tam spousta zavad,developer laxni pristup,smali se nam do obliceje.Ted uz to snad stavi nekdo jiny,ale nez koupite,zajedte a zeptejte se lidi.
@novymnisecak Dekuji za odpověď. To nezni moc optimisticky. Pouze 2 roky? To není dobra reklama. Myslel jsem, ze hluk mel vyresit val mezi objektem a dalnici. Ten se tedy nestavil? Nebo je k nicemu? Mohu se zeptat co je psj? O jake zavady slo? Oni tedy zavady neresili? To je tedy dost hrozne, když se nemeli k opravam a ještě se tomu "smali". To je pak boj s vetrnymi mlyny.
Moc dekuji.