Odpověď na příspěvek od roman_:
Tak to je zaujímavá diskusia. Úprimne, mám 30 rok… @roman_ no vidíš, mně je něco málo přes 30 a dům si bez toho neumím představit 🙂 původně jsem chtěl v domě bidet, nakonec se asi spokojím s bidetovou sprchou z důvodu úspory místa. Ve většině hotelů (především v zahraničí) je to v podstatě standard. Funguje to tak, jak píšeš - normálně si umyješ prdel a pak se usušíš ručníkem. Z důvodu hygieny ideálně jiným, než co používáš na ruce nebo na zbytek těla. Proud to má takový, jaký si nastavíš, podobně jako třeba na umyvadle/ve sprše. Za nehty? Umýváš se rukou, ne nehtama. A předpokládám, že po každém vykonání potřeby si každý z nás pořádně umyje ruce mýdlem, a to bez ohledu na to, jestli nějaký bidet/sprchu použije nebo ne.Odpověď na příspěvek od roman_:
Tak to je zaujímavá diskusia. Úprimne, mám 30 rok… @roman_ Tak už jste dva, Krokodýl Dundee a ty. :))Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@roman_ Tak už jste dva, Krokodýl Dundee a ty. :… @jozkakomosny taky mám bidetovou spršku. Děláme to ale tak, že po vykonání potřeby se utíráme toaleťákem. Taky bych se nechtěl vracet k normálnímu WC