Odpověď na příspěvek od m_i_r_e_k:
Budu rekonstruovat koupelnu v domě na pronájem/pr… @m_i_r_e_k použil jsem podomítkovou pákovku i s teplou vodou. Vývod mám dole vedle WC. Takže sice máme teplou vodu, ale je to jak píšete. Alespoň já ani nenastavuji teplou vodu. Teplou vodu ale používáme třeba pro napouštění kýble, takže určitě bych nedával jen studenou vodu.Odpověď na příspěvek od m_i_r_e_k:
Budu rekonstruovat koupelnu v domě na pronájem/pr… @m_i_r_e_k Máme napojeno i na teplou, bojler je od wc v jiné místnosti cca 7 metrů. Muselo by se docela dost odpouštět, než by začla téct teplá. Takže máme napojeno na vypínač a když se rozsvítí světlo, začne hned teplá cirkulovat a funguje to dobře. Přes den je tam ale přirozené světlo, takže kdo chce teplou, musí si rozsvítit..... Jen na studenou bych to ale nedělala, to by pak bylo dobré jedině tak na oplachování mísy.Odpověď na příspěvek od m_i_r_e_k:
Budu rekonstruovat koupelnu v domě na pronájem/pr… @m_i_r_e_k jeto jeden z důvodů, proč jsem se raději zamyslel a vymyslel, že vlastně docela jednoduše k míse přivedu vodu a elektriku a raději koupím bidetové prkénko, které si ohřívá studenou vodu samo. Z okolí jsem slyšel dobré zkušenosti. Vy asi na pronájem nebudete chtít utrácet, ale určitě Vám nebude jedno bezpečnost v domě. Protože druhá věc, kterou jsem nedokázal rozumně pořešit, je jistota, že si tou sprškou nevytopím barák. Když nechám omylem puštěný kohoutek u umyvadla, vany, tak většina vody poteče do odpadu odtokem nebo přepadem. Když někdo omylem nechá baterku přepnutou na spršku místo vypnutou dolu tak pak co? Hadice spršky výrobci vyjímají z možnosti být stále pod tlakem. To, že se to ještě nikomu nestalo, nebo proč by to někdo dělal neberu. Není to prostě bezpečné řešení.