Zdravím, nejdříve jsem chtěla panel, protože se mi nelíbí jak se po obezdění z vany stane monstrum. I z důvodu menší koupelny. Nakonec jsem ale zahlédla, že se dá obezdít i tak, že obezdívka prakticky nevyčnívá a nebo jen trochu. Máte to prosím někdo podobně? Je to i praktické? Dá se třeba na kraj vany posadit? Děkuji
Máme to takto,, Na přizdívce se dá normálně sedět - to asi záleží, jak si ji vyzdíte, ale nevím, proč by ji chtěl někdo nenosnou...
(té jedné nezaspárované dlaždice si nevšímejte, nechávali jsme ji volně delší dobu, abychom vyzkoušeli, zda je odpad pod vanou OK)
....i my to tak mame,v byte byl kolem vany rantl,kde se usazoval prach,voda,vodni kamen a me to rozcilovalo,v dome jsem se rozhodla pro jine reseni...na rantl se da bezne sednout,vse je obezdene a na vana posazena a dooblozena....
@olimoun dělali jste si sami? Nebo jste viděli jak to udělali, že je to tak hezky oblé? Chceme stejně, připravovat přizdívku bude manžel, tohle nikomu nesvěří
Máme to stejně jako @olimoun, rohová vana, podezdívka z úzkých pásků ytongu, rozdíl u nás je jen v tom, že máme klasický obklad na užší pásky, prvně jsem měl strach, jak to bude vypadat, ale nakonec jsme spokojeni.
@markarnatnel Můžu se, prosím, zeptat jakou velikost vany máte? Vybrali jsme také Ravak Chrome, napřed 170x75 a pak jsme v obchodě zkoušeli 160x70 a teď nám vrtá hlavou, že by možná klidně stačila. Manžel má 185 cm, já 175, ale moc koupací typy nejsme, takže vana bude stejně spíš pro děti. Moc děkuji za postřehy ;-)
@tulda27 tchyne ma rohovou oblozenou paskama a vypada to dobre-jenom doporucuju si priplatit a nechat nekde obklady narezat, aby nebyly okousane hrany.
@annakar obklady jsou venis sky/luca a dlazba ragno woodtale. Mame ji v celem prizemi a je fakt pekna-kazdy kdo k nam prijde, tak si na to musi sahnout, ptz neveri, ze je to dlazba.
@markarnatnel Ahoj, můžu se zeptat jak vysoko od podlahy máte hranu vany a hranu odkládacího soklíku...a ještě velikost okna?....moc by jsi mi pomohla - potřebuji rozhodnout a nemám představivost...děkuji.
@kekita Ahoj, jak již píšu v příspěvky výše, musím se rozhodnout jak s oknem a případně přizdívkou u vany. V projektu mám navržené okno 120 od země, velikost 170x95 a nemám představivost jak by to mohlo vypadat. To Tvoje je niž než bývají okna v koupelnách, kolik je, prosím od země a jak je velké. Mohla bys mi ho vyfotit a poslat třeba do IP...Děkuji.
@kuldacz dobry den. Mohl bych vas poprosit jestli by bylo mozne zaslat detailnejsi fotky vasi koupelny? Mate uplne stejne usporadani jako planujeme my i velikost koupelny vypada podobna. Nemuzu nikde najit nejakou inspiraci kde je to stejne usporadane. Dekujii moc.