Máme pidi koupelnu ve staré zástavbě, kde původně byla klasická smaltová vana o velikosti 170x70 nyní jsme kvůli podomítkovým bateriím trošku přizdívali tak se nám vejde jen 160 ale jelikož budeme dávat obložky na dveře tak jsme chtěli užší vanu.... Už ta vana se 70 šířkou byla v polovině futer... bohužel koupelna se nedá vůbec zvětšit.... okolní stěny jsou nosné...
Otázka zní existuje vana 160x60 - 65 nechce se mi věřit, že tento problém nikdo neřešil.....
Děkuji moc 🙂
možná volit nějakou asymetrickou?... na jedné straně užší...
https://www.siko.cz/asymetricka-vana-...
nákres je v informacích o produktu... (nevím, zda se mi podaří vložit)... 🙂
@zofkaaz ... se trochu obávám, že s odpadem v širší části nic nenajdete, a přijde mi to logické... jak byste si tam sedali?... ještě tak uprostřed a baterii na zeď naproti... 🙂... tak snad najdete, držím palce...
Teď v bytě máme takovou tu komunistickou “vanu” ve které si člověk vanu nedá a blbě se do ní leze na sprchování. Je asi 150x80 A vážně by jsem ji tady radši neměla. Nemám tušení jak do ní lezou starší lidé a nebo lidé po nějakém úrazu. Stačilo mi mít přetrhané vazy a musel mě do ni zvedat přítel jen aby jsem si dala sprchu. A o naložení se do téhle pidivany ani radši nemluvím. Jsem normálního vzrůstu ale bohužel je tam člověk vždy zkroucený jako paragraf. 😄
A obávám se šířka 60 cm je hrozně málo. Ale přeji hodně štěstí při hledání.