Dobrý den,
mohla bych poprosit poradit jak rozvrhnout koupelnu? Není to moc velká místnost a měla by v ní být nějaká snad větší vana - možná i nějak trošku rohová nebo taková jaká se tam vleze a dvojumývadlo se zrcadlem. A samozřejmě nějaký úložný prostor. S oknem se dá ještě hýbat, dá se zvýšit i nějak trochu lehce posouvat.
Vana by vyházela asi vedle dveří a umývadlo naproti skoro v rohu, ale mě se to prostě tak nezdá... to okno se mi tam úplně nehodí v tom místě, bych dala umývadlo tam, ale zase by tam nemohlo být zrcadlo... tak prostě vůbec nevím.... nemáte nějaký nápad, klidně i třeba s konkrétní vanou nebo tak?
Díky
@zuzanka.k je to velký prostor, nechcete si dát volne stojící vanu na stěnu kde je okno (klidně pod okno) a dvojunyvadlo naproti na stěnu u dveří. Skrinek se tam pak ještě vejde spousta. Volne stojící vana působí vzducne moderně a nadcasove, myslím že i úklid kolem je lepší (tím volne stojici myslím ke stěně, najdete spoustu na internetu)
@zuzanka.k mame o malilinkato mensi prostor a trochu souple dvere doleva, ale jinak uplne stejne.
V levem dolnim rohu velky sprxhovy kout. V levem hornim rohu vanu-castecne pod oknem, ktere mame sirsi. Mezi sprchacem a vanou otopny zebrik. No a tim, ze mame souple dvere, tak za dverma 2 umyvadla a pres celou stenu jak spodni, tak horni zrcadlove skrinky, do kterych se toho vleze opravdu hodne. Volne stojici vanu bych nedavala, ptz ti ubere strasne moc mista a koupelna neni zas tak velika. Nebo bych ji dala v pripade, ze nebudete chtit sprchac...
@artep1987 ano, tak nějak jsem si to představovala původně, ale prý vana na té straně nebude dobrá... asi si to úplně neumíme představit - zkusím pohledat..... díky
Doporučuji zajít do nějakého koupelnového studia a nechat si poradit. Vizualizace většinou stojí kolem dvou tisíc a pěkně vám pomůžou, zakreslí kde budou baterie a odpady, což se Vám pak bude hodit pro vodaře. Protože jinak tam odpady a vodu dají jak jim to přijde nejlepší a pak je člověk akorát nešťastný.
@zuzanka.k tak pokud nechceš sprchu, tak bych ji dala místo ní obě dvě vedle sebe. Na ně bych dala dřevěnou desku i přes bok pračky (aby byly schované) a nahoru závěsné skříňky na prášky a věci do pračky. Nebo pak je druhá možnost a ta se mi líbí víc- pračku se suškou nad sebou schovat do skříně za dveře a tím trošku zmenšit prostor pro umyvadlo. Takhle udělanou přípravu na pračku se sušičkou má tchyně a mě se to moc líbí.
Já osobně si třeba neumím představit koupelnu bez sprchy-i když si napustím vanu, tak se stejně pak jdu osprchovat do srchy, abych všechno okolo nezacákala...