Ahojte chystám se pustit do rekontrukce koupelny a tak pořád přemítám v hlavě, jak, co,kam jestli vanu, sprchu nebo oboje...co úložný prostor apod.
Jak vypadá vaše koupelna a s čím jste spokojeni popř. co byste vyměnili?
@ivusenkaa Já jsem koupelnu nakonec udělala úplně jinak, než byla původně navržena. (kukni do albíčka)
Od dveří levá strana: koup. skříňka, umyvadlo se spod. skříňkou, vana, od dveří pravá strana: vyzděný sprch. kout 120x80 se skl. dveřmi, bidet, WC.
Záleží na velikosti, tvaru, umístění oken a dveří.
Na stránkách Siko je "konfigurátor" koupelen, mě to docela pomohlo udělat si základní představu.
@richt Neznám, ale jak na to koukám, tak to asi bude pěkná pálka. Ale sprch. zástěnu můžeš dát i k normální vaně - např. Rosa od Ravaku, dělají k ní sprch. zástěnu. Jen ten vstup je prostě do vany, na obrázku je to fakt vana+sprcha - 2 v 1. Ale musí to sklo dokonale těsnit - jinak :-( :-(
@aneri53 vypadá to fakt dobře i když mi budeme mít velkou koupelnu tak tam pichnem oboje, ale tohle se mi dost líbí. Ale jak píšeš to sklo musí fakt dost těsnit jinak je koupelna vytopená
@richt Když bude velká koupelka, tak bych to vůbec neřešila a dala tam oboje. Máme také vanu i sprchu, přes léto frčí jen sprcha, v zimě, když chce člověk i trochu relaxovat v teplé vodě, tak vana. Hlavně že je na výběr. :-D A když není, musí se člověk spokojit s tím, co má.
@aneri53 no já jen že mě to zaujalo, ale za ty prachy do toho nepůjde. Já mám raději sprchu a můj se raději rochní, takže chceme oboje. Ale tohle je fakt stvělí nápad když je malá koupelna.
@richt Nápad výborný, vypadá to skvěle ale - já bych prostě měla strach z toho, že to za čas přestane dokonale těsnit a co pak - buď vanu vůbec neužívat a nebo vybouchat půl koupelny - a to by se mi asi nechtělo. :-)