Ahoj, s přítelem stavíme domeček a rozhodujeme se jakou uděláme koupelnu. Poraďte co teď letí za obklady? Jestli máte někdo nově obloženou koupelnu inspirujte nás fotkama.
@obla Vana nádherná ale na tu si musím počkat až do podkroví :-)
Jinak něco podobného s nejspíš vyloženě kamenem by se mi líbilo. Jen ještě vymyslet sprcháč, nechci klasické ošklivé boxy.
@kirik To mě docela překvapuje, my s tim Silexem problém vůbec nemáme, nic na tom právě vidět neni, protože ač matný, tak ta barva neni "jednolitá" a když už se objeví nějaká šmouha, tak neni poznat, že tam nemá bejt :-D .
Ten lesk je takovej "drsnej" nebo jak to říct.. Ale ono hodně záleží na konkrétní místnosti, někam se hodí, někam ne.. hodně na to má vliv i světlo, my máme v koupelně okno, svítí nám tam slunce a tam se ten mat vyloženě hodí.. ;-)
Jsem ale samo zvědavá, co budu tvrdit za deset let, jestli mi to pořád bude připadat nadčasový - já se vám pak ozvu :-D :-D
@leonaxyt Silex nemůžu sama posoudit, ještě jsem ho u ní ještě ani neviděla v reálu, ale mluvily jsme spolu na téma lesk-mat a ona říkala, že je překvapená, že na tom matném obkladu jde všechno vidět snad více než na lesklém.
@obla Kovárna, dlouhá etapa ještě, ale vyplatí se. Jinak i když jsme v podstatě v centru všeho dění je tu klid, velká zahrada, do města bych se už nevrátila x-)
@em.haj Ts .. jakýpak copak reakce na Karkulku.. nebejt mě.. žádná taková tu není a máš tu odkaz na pěknou oranžovou .. a s kytkama jako bonus :-D :-D :-D
P.S. No, tak to je fakt vona x-)
Já osobně jsem vždy chtěla hnědo bílou ta ted frčí,líbilo se mi to strašně dlouho,bohužel jsem to všude vykvákala a dvě osoby už to doma mají takže líbíí,ale nedala bych jen z tohoto důvodu...Ted bych dala šedou nebo bííílou tu miluju nejvíc a myslím,že ta neomrzí:) :-)
@pitrska A šedou a bílou nikdo nemá :-D
My máme jednu koupelnu smetanovo hnědou a zatím jsme spokojeni. A do velké koupelny, kde bude větší prostor bych také ráda bílou a šedou, protože jak už jste zmiňovaly, tak s doplňkama se dá pěkně čarovat!