Hledám jakékoliv rady, tipy, zkušenosti s koupelnovým nábytkem. Jakého výrobce jste zvolili, jste spokojení nebo byste svůj koupelnový nábytek vyhodili oknem ? :-) Z jakého důvodu ? Je dobré mít umyvadlo společně se skříňkou, nevadí voda stříkající mimo umyvadlo nábytku pod ní (viz foto) ? Má někdo zkušenosti s koupelnovým nábytkem od firmy Sapho ?
@vajli ahojík tak já jsem hledala dlouho...protože co se mi líbilo tak bylo drahé :-( ..nakonec jsem sehnala a jsem spokojená...máme vcelku dvojumyvadlo z litého mramoru je dosti široké takže spokojenost ;-)
@romcakr. Romčo, jakého výrobce koupelnového nábytku máte ? Včera jsme byli v Siku a ještě v jednom koupelnovém studiu, tak se nám docela líbil koupelnový nábytek výrobce Naturel a měli tam i jednu umyvadlovou skříňku od Sapho (ERRA) a připadala mi také, že by mohla něco vydržet, navíc mají umyvadlo z litého mramoru.
taky máme v koupelně skříňku s dvojumyvadlem (a 4 šuplíky) od Sapho. Jsem moc spokojená. Je to skříňka, co je směrem dolů šikmá. Dobře se tím pádem u ní stojí. Zvolila jsem bílou a lesklou (mále žlutobílou koupelnu s lemováním z plovoucí podlahy v barvě dřeva), což moc nemusím, ale super i na údržbu, máme 2 malé děti.
Nemáte, prosím, tip na koupelnový nábytek ze střední cenové kategorie, který se nezničí po prvním měsíci užívání koupelny? Jde o nájemní byt, který nechceme vybavovat nadstandardně ale ani nejlevněji, aby to nebylo hned zničené.
Můžu přidat tip, kde jsme kupovali koupelnový nábytek my :-)
http://www.nabytek-elegance.cz/koupel...
Mají opravdu pěkný výběr, tak třeba se někomu bude hodit :-)
Jinak přeju pěkné Velikonoce :-N
Mám JIKA Tigo a po roce kaput. Žádné extrémní mokro, jen pár kapek tu a tam z umyvadla (vana je mimo) a popraskal lak na několika místech krycí desky a nabobtnal roh. Za ty peníze špatný. Reklamace výsměch. Pro zajímavost stojí za to podívat se, jak mizernou síť reklamačních středisek JIKA/LAUFEN má. Šmejd se mrkne na fotky z mailu a obratem napíše, že byl nábytek dlouhodobě vystaven mokru. Na soud nemám čas ani nervy. Jsou to zm*di. Už od nich nekoupím ani špunt.
Ahoj, prosím vás koupelnový nábytek od Jika, četla jsem tu nic moc recenzi ale ostatní výrobci jsou dost dražší, máte někdo další nějakou zkušenost? Díky
@kerolina Dobre rano, mohla by ste mi prosim poslat foto, ako vyzera kupelnovy nabytok, kolko ste cakala, ci stale pretrvava spokojnost. velmi pekne dakujem
My zatím máme ještě starou koupelnu, ale už se nemůžu dočkat až se pustíme do přestavby. Pěkný výběr koupelnového nábytku od různých výrobců jsem našla tady http://www.bevedo.cz/kategorie/koupel... zatím ještě nemám přesně vybráno, ale už mám několik favoritů 😄 tak uvidíme kam až nás finance pustí.
Máme značku GROHE (záchod, sprchu, umyvadla), byla nám doporučená a jsme spokojení. Zatím máme produkty krátce, ale známý, co nám ji doporučil je má několik let a vypadají pořád skvěle. Je to trochu dražší, ale tady se asi šetřit nevyplatí, pokud to má vydržet. Navíc se dá nakoupit ve slevě, našli jsme tady hodně zboží v akci https://www.vimvic.cz/slevy/houseland-cz