Zdravím všechny :-) Je tady někdo kdo má stojánkovou baterii na okraji vany? Uvažuju o ní, ale nějak mi nejde do hlavy jak se taková baterie, v případě poruchy, mění. Vanu budeme mít přístupnou jenom z jedné strany, zbylé tři budou u zdi - z toho na jedné této straně by měla být baterie. Je možné ji pak nějak vyměnit, aniž by se musela vysekat vana? :-. :-| Uvítám všechny rady a zkušenosti co se baterie na okraj vany týká :-)
@veerunkaa jediná možnost je vysekat vanu, nebo si to dát z přední strany a tam stačí vyseknout dlaždičku. Každý koho jsem znala a měl tenhle způsob sprchy a napouštění, na to časem strašně nadával. Navíc bych řekla, že je to mnohem víc kazové než obyčejný kohoutek. Všem se to po čase začalo kývat a jednomu dokonce nešla strčit zpět sprcha, tak ji musel mít pořád venku. Ale asi záleží, jak to kdo moc používá...
ano, mám. cca 12 let. zatím nebyl důvod k výměně. vlastně nemám stojánkovou, ale nástěnnou. k vaně uchycenou koleny, která jsou k tomu určená. pro případ demontáže jsem jí umístil tak, aby k ní byl přístup. jak jinak bych jí namontoval?