Wc 1x 2,6m, máte někdo?

Dobrý den, v domě nám vychází tyto rozměry, ale moc si to neumím představit. Máte někdo a je to v pohodě? Děkuji
Odpovědět
@kopruz Podobne to ma tchan a osobne se mi to nelibi. Zavrete dvere, ujdete par kroku a sednete. Pocit jak ve vagone.
Odpovědět
@kopruz na co se konkrétně ptáte? Vejde se tam v pohodě WC, umývátko na skříňce, nad WC třeba taky skříňka.
Odpovědět
@rdkubis74 Což je ale stále lepší než aby tam bylo místa málo. Navíc, třeba když máte malé dítě a chodíte na záchod s ním (když se učí), tak ten prostor do hloubky oceníte.
Odpovědět
@skunkos Z určitého pohledu máte pravdu, ale radši širší než delší. Doopravdy se u tchána cítím divně. Ale sto lidí, sto chutí...
Odpovědět
@skunkos Špatně jsem se vyjádřila. Že se to tam vejde vím, spíš bych ráda věděla, jak to vypadá a jak se v takovém "prostoru" cítíte. Děkuji
Odpovědět
@rdkubis74 Jasný. Širší ho udělat můžeme, ale abychom tam měli okno tak s délkou nehneme. Zase mi přijde blbost dělat výkus na chodbě...
Odpovědět
Teď to máme namalované takto, ale nevím, jestli není lepší ho prodloužit na úroveň dalších místností.
Odpovědět
@kopruz My teda máme 1m krát 1.6 metrů, máme "kompakt" wc (nezasahuje tak do místnosti), takže mezi dveřmi a WC je prostoru mnoho. V boční stěně máme umývátko se skříňkou a prostorově je to akorát pro normálního (spíš útlejšího) člověka. Pokud bych si osobně měl představit řekněme ten metr navíc, tak osobně bych s tím asi neměl problém, můžete zvolit širší umývátko (třeba 60 cm šířka, 30 cm hloubka) a bylo by to v pohodě. Taky můžete uzpůsobit obklady, aby opticky místnost udělal méně hlubokou. Za mě OK.
Odpovědět
@kopruz Osobně bych to rozhodně prodloužil, co třeba udělat hlubší niku za/nad záchod? Můžete dát třeba 40 cm, bude to dobré řešení.
Odpovědět
@skunkos Dobrý nápad, děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?