Zrcadlo s integrovaným osvětlením

Ahoj, řešili jste někdo rozdíl v kvalitě / intenzitě osvětlení u zrcadel do koupelny s integrovaným osvětlením z hlediska přímého a nepřímého osvětlení (viz přiložené fotky)?. Pocitově mi přijde, že ty nepřímo osvětlené jsou více na efekt a pěkný vzhled a nemůžou reálně poskytnout tak detailní osvětlení jako ty přímé, ale třeba se pletu a vyvedete mě z omylu 🙂 Předem děkuji.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od sundance_cz:

Ahoj, řešili jste někdo rozdíl v kvalitě / inten…
@sundance_cz Dobrý večer, jak jste vyřešili osvětlení v koupelně? Zrcadla s podsvětlením jsou krásná, ale zdá se nám, že málo svítí.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od bublina88:

@sundance_cz Dobrý večer, jak jste vyřešili osvět…
@bublina88 Asi záleží aké, ale to, čo máme v bytovke skôr nesvieti ako svieti. Absolútne nepoužiteľné. V baráku sme vyviedli kábel nad zrkadlo a dali LEDkovú "rampu" nad zrkadlo.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@bublina88 Asi záleží aké, ale to, čo máme v byto…
@roman_ nakonec jsme vybrali zrcadlo s osvětlení z Dřevojasu. No uvidíme, zda to byla dobrá volba.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od sundance_cz:

Ahoj, řešili jste někdo rozdíl v kvalitě / inten…
@sundance_cz záleží na tom, co si od toho slibujete. My máme doma 2 různé kusy, už 6 let. Za mě naprosto super. Když mám špinavé ruce, mávnu pod zrcadlem a mám světlo, aniž patlám po vypínači. Ke koupání, nebo sprchování to poskytne takovou intimní atmosféru. V noci, nebo brzo ráno, si nevypálím oči hlavním světlem, ale jen máchnem pod zrcadlem a máme neoslňující světlo, tak akorát. Za nás super. Na líčení máme kosmetické zrcátko.
Odpovědět
Profilova fotka
mame oboje. to co je integrovane sviti do oblicene. sice se pod tim asi dobre vymackavaji bedary, ale hrozne to pali do oci. druhe mame podsvetlene a nad to jsem dal zvrchu led svetlo nad celou delkou zrcadla ( 120cm) a to mame s manzelku radsi oba.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od honzik75:

@sundance_cz záleží na tom, co si od toho slibuje…
@honzik75 když už jsem přispěl, tak bych se upřesnil, že máme něco jako toto: https://www.zrcadla.cz/zrcadla-podle-... Takže nic do očí nesvítí a neoslňuje.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?