Odpověď na příspěvek od sundance_cz:
Ahoj, řešili jste někdo rozdíl v kvalitě / inten… @sundance_cz Dobrý večer, jak jste vyřešili osvětlení v koupelně? Zrcadla s podsvětlením jsou krásná, ale zdá se nám, že málo svítí.Odpověď na příspěvek od bublina88:
@sundance_cz Dobrý večer, jak jste vyřešili osvět… @bublina88 Asi záleží aké, ale to, čo máme v bytovke skôr nesvieti ako svieti. Absolútne nepoužiteľné. V baráku sme vyviedli kábel nad zrkadlo a dali LEDkovú "rampu" nad zrkadlo.Odpověď na příspěvek od roman_:
@bublina88 Asi záleží aké, ale to, čo máme v byto… @roman_ nakonec jsme vybrali zrcadlo s osvětlení z Dřevojasu. No uvidíme, zda to byla dobrá volba.Odpověď na příspěvek od sundance_cz:
Ahoj, řešili jste někdo rozdíl v kvalitě / inten… @sundance_cz záleží na tom, co si od toho slibujete. My máme doma 2 různé kusy, už 6 let. Za mě naprosto super. Když mám špinavé ruce, mávnu pod zrcadlem a mám světlo, aniž patlám po vypínači. Ke koupání, nebo sprchování to poskytne takovou intimní atmosféru. V noci, nebo brzo ráno, si nevypálím oči hlavním světlem, ale jen máchnem pod zrcadlem a máme neoslňující světlo, tak akorát. Za nás super. Na líčení máme kosmetické zrcátko.Odpověď na příspěvek od honzik75:
@sundance_cz záleží na tom, co si od toho slibuje… @honzik75 když už jsem přispěl, tak bych se upřesnil, že máme něco jako toto: https://www.zrcadla.cz/zrcadla-podle-... Takže nic do očí nesvítí a neoslňuje.