Odpověď na příspěvek od zdenos:
Dobrý den. Obracím se na vás s prospou o názor či… @zdenos mate spravne serizeny dvirka od skrinky vs lednice? Pokud jsou spatne nastaveny nemusi se lednice uplne zavrit.Odpověď na příspěvek od raziel628:
@zdenos mate spravne serizeny dvirka od skrinky v… @raziel628 Zkoušel jsem je oddělat, zda by to nemohlo být tím. Ale je to pořád stejný :(Odpověď na příspěvek od zdenos:
Dobrý den. Obracím se na vás s prospou o názor či… @zdenos Nemyslím si že 4 stupně je správně, to bývá měřeno uprostřed, dole může být 0-1 a to může namrzat zelenina ve spodních přihrádkách. O to je pak vetší spotřeba a větší námraza na vnitřím výměníku. Já mám na Liebherr nastaveno 6.Odpověď na příspěvek od michals11:
Já si také myslím že tam by bylo už lepší zainves… @michals11 Právě to je onen svízel. Je to půl roku stará lednice s no frodst funkcíOdpověď na příspěvek od zdenos:
Dobrý den. Obracím se na vás s prospou o názor či… @zdenos my mame no frost lednici whirpool s mrazakem dole,9 let stara a posl.nekolik mesicu se nam zas tvori u kanalku zvetsujici se namraza. Byl u nas servisak, protahl koaxem ten kanalek az dolu,za chvili jsme to meli zas. Tak jsme uz sami zkusili jeste na koax pridelat spesl cistici pasky na fajfky-protoze uvnitr kanalku byla cervena rasa,procistilu jsme to az dolu i pak nalili trochu redeneho sava,ale za chvili namraza zas. Ze zacatku jsme rikali ze budem muset koupit novou lednici,ale ted uz jsem zklidnila hormon, lednice presto dalnormalne funguje a tak az se zacne objevovat voda v zeleninovem boxu, tak rozmrazim ve vrchni casti ten led u kanalku,a opet projedem koaxem az dolu,a pojedem dal.Odpověď na příspěvek od zdenos:
@michals11 Právě to je onen svízel. Je to půl rok… @zdenos A návod nebo tedy obsluha co na to říká? Tímto pádem když má jen půl roku by měla být ještě v záruku, zkuste ji vyreklamovat.Odpověď na příspěvek od zdenos:
Dobrý den. Obracím se na vás s prospou o názor či… @zdenos my máme jeden rok starou vestavěnou lednici Siemens (jen lednici ne s mrazákem) a taky je na zadní stejné spousta kapek a když náhodou něco opru o zadní stěnu hned to namrzne. Ale ničemu to nevadí a neřeším.