Černý silgranitový dřez

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo vlastníte silgranitový černý dřez značky Blanco? Trápí mě jeden problém a to ten, že když vypouštím ve dřezu vodu, kolem výpusti stojí poměrně velké množství vody, které neodteče a poté se kolem výpusti vytvoří i přes vytření dřezu do sucha tmavá skvrna, kterou jsem zkoušela odstranit octovou lázní a přípravkem HG, bohužel neúspěšně. Pomazat dřez rostlinným olejem jsem také zkoušela, bohužel voda stojí stále. Má někdo z vás podobný problém/zkušenost?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kamilaprudkova:

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo vlastn…
@kamilaprudkova Reklamovať ste skúšali?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@kamilaprudkova Reklamovať ste skúšali?
@roman_ psala jsem na zákaznický servis, kde se mi dostalo odpovědi, že se jedná o špatně vyčištěný dřez, přitom když jsem napsala, že jsem dřez zkoušela čistit vším možným, tak už se neozvali a ignorovali moje další zprávy....nejspíš to tedy zkusíme reklamovat
Odpovědět
Profilova fotka
Vypadá to, že je hrana odpadu výše, než by měla být. Zkusil bych to dotáhnout, případně ještě lépe sundat tam těsnění, pokud tam je. Musí stačit to zespodu. Pokud toto nepomůže, tak reklamace z důvodu špatného spádování - nelze zcela vypustit.
Odpovědět

@roman_ psala jsem na zákaznický servis, kde se m…
@kamilaprudkova Myslel som skôr reklamáciu toho, že to neodteká. To, že sa granit blbo čistí je známa vec a to by asi vyreklamovať nešlo.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@kamilaprudkova Myslel som skôr reklamáciu toho, …
@roman_ Nene to jsme ještě nereklamovali. Myslíte, že nám to uznají jako důvod k reklamaci?
Odpovědět

@roman_ Nene to jsme ještě nereklamovali. Myslíte…
@kamilaprudkova Drez by mal odtekať úplne, ja by som to minimálne skúsil.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?