Zdravím, je tady někdo, kdo má dřez pod desku viz. foto? Jaký máte materiál, jak se to udržuje (zajímá mě ten spoj deska - dřez) a jakou máte desku na kuchyni? Jde mi o to, jestli to třeba nebude odlupovat folii nebo lamino... :)
@cankikris ja mam technistone kamen,:drez nerez spodni uchyceni a super udrzba pouze nekdy cifem nebo kdyz vyvaruji konvici tak varici voda a kyselina citronova.
Dřez pod desku je určitě nejlepší řešení z pohledu údržby, nikde se nic neusazuje, snadný úklid. Máme pořízený keramický dřez od Blanca s instalací pod desku (TS). Sice zatím není v provozu, ale už na pohled a pohmat je to super materiál a počítám, že údržba bude taky pohodlná a jednoduchá. 2 nevýhody - těžký jako p*ase (relativní nevýhoda pouze při manipulaci před montáží) a ta cena... Z Německa se dá koupit nehorázně levněji, ale nakonec jsem neriskoval, že by přišel poškozený.
@lucka_dc Dám vědět, chci se podívat po těch kompaktních deskách. Trošku jsem po tom googlila a zdá se to být jako celkem dobrý materiál a hodí se i do stylu kuchyně. Sama jsem zvědavá, na jakou cenu se dostaneme :)
@viados Jasně, ta cena je fakt limitující. Taky by se mi líbil, ale nejsem sebevrah :-D Myslíte, že "obyč" pracovní deska třeba od Eggeru dub nebraska nebude vhodná pro montáž dřezu pod desku?
Cena za desku z TS může být hodně odlišná dle místa, kde se poptává. Kuchyňské studio nastřelí do nebeských výšin, kameník, který s tím pracuje, udělá třeba za polovic. Údajně je také dobré poptat přímo na stránkách TS.