Hloubka pracovní desky 75 cm

Dobrý den, máme jednoduchou kuchyň do L. Hloubku pracovní desky nám ve studiu navrhli na 75 cm. Přijde mi to docela hodně. Máte to také někdo tak? Měli byste fotku? Děkuji, Martin
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od exoslav:

Dobrý den, máme jednoduchou kuchyň do L. Hloubku …
@exoslav máme standardní hloubku cca 60cm ... 75 je moc a do rohu nedosáhnete
Odpovědět
Dobdý den, 60 cm je za mě málo, to máme nyní a občas by se větší hloubka opravdu hodila. V rohu bude vyzdívka s poličkama a kávovarem, určitě tam dosáhneme.
Odpovědět
Máme Ikea kuchyň s hloubkou desky 635 mm a klidně bych u nás těch 10 cm přidala, využila bych to.
Odpovědět

@exoslav 75 je i na mne moc, to proc vam tak dali? aby vyplnili prostor? :D klasicke skrinky byvaji 60cm nebo 40.
Odpovědět
Mam dosku s hlbkou 80cm. Najuzasnejsia vec na svete.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od deto_oesya:

Mam dosku s hlbkou 80cm. Najuzasnejsia vec na sve…
@deto_oesya Dobrý den, myslíte, že bych mohl poprosit o foto? Např. s umístěním dřezu a sporáku? Předem děkuji :)
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pokvan:

@exoslav 75 je i na mne moc, to proc vam tak dali…
@pokvan Skrinky bývajú 60 alebo 40 na šírku, nie na hĺbku. Hĺbku majú štandardne cca 55 cm pre dosku 60 cm a robia sa samozrejme aj hlbšie. Aj šuflíky vedia urobiť hlbšie. Mne je 60 cm, čo máme v bytovke strašne málo, v dome bude minimálne 75, ak sa vôjde tak aj 80. A hlavne výška bude 90.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@pokvan Skrinky bývajú 60 alebo 40 na šírku, nie …
@roman_ Ikea kuchyňské skříňky mají hloubku spodních skříněk 60 nebo 37 cm.
Odpovědět

@deto_oesya Dobrý den, myslíte, že bych mohl pop…
@exoslav Urcite, poslite SZ s @ adresou.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@pokvan Skrinky bývajú 60 alebo 40 na šírku, nie …
@roman_ no pokud vím tak naše kuchyňská linka má 60cm hloubku a je do hlboký až až. 40 bych nedável to jedině kdybychom měli více skříněk.
Odpovědět

@exoslav My mame ostruvek hluboky 90 cm, deska u zdi je 85 cm, protoze tvori zaroven parapet okna, ktere je po cele delce linky. Je to skvely! Vejde se veliky plech, predtim mam jeste misto na neco jineho, na krajeni testa...krome ceny zadnou nevyhodu nepozoruju. Chtela bych mit minimalne 80 cm kdekoliv.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?