Holky, potrebovala bych komplet nove hrnce? celou vybavu ale vubec nevim co a jak, material?, cena?, znacka?, mnozstvi?... spanelska vesnice. varit bud na plynu.
Holky nevíte, kde bych sehnala wok s kulatým dnem? Mám novou kuchyň včetně 5-ti hořákové varné desky, kde ta prostřední je právě určena na wok s kulatým dnem (má sundavací mřížku), ale zatím jsem ho nikde neviděla :-|
no to je tiez pravda, mam zopar znamych ktory si hrnce alebo akykolvek iny vyrobk omrkli v nejakom obchode a porovnali cenu s ebayom a kupovali to takto :-D . Lebo viem ze ceny dobrych a hlavne kvalitnych hrncov su dost vysoke :-S
Ahoj, chtěla bych obnovit tuto diskuzy. Potřebuji nutně poradit jaké hrnce koupit, ty moje šmejdy co jsem dostala už dosluhují. Chci fakt, které už nějakou tu dobu vydrží. Děkuji za rady :-)
@monako3 Já osobně mám Tefal Ingenio na indukci a jsem s nima spokojená, jsou super skladné :-) Druhou sadu mám od Tescomy Amila, tu mi donesl Ježíšek. Vyhovují mi pro 3člennou rodinu ty velikosti hrnců a záruka je na ně 10 let.
obnovuji diskuzi :)
Co říkáte na tyto hrnce?
http://aukro.cz/indukcni-titanove-nad...
Vypadají docela odolně a právě chci i teflonový povrch v hrncích, ne jen v pánvích a nikde jsem žádný jiný nenašla, až tady na Aukru. Tak poraďte, řekněte svůj názor:)
@petrasafr Ahojky, prosím tě, někde jsi psala, že máš Tescoma Vision, tady píšeš Amila, máš zkušenosti o oběma sadami? Zajímá mě jesli do sklaněných poklic nezatíká voda při mytí? Váhám jesli sadu se skleněnými nebo nerezovými poklicemi. díky za odpověď
@lenycka87 Mám oboje, Amila mám celou tu sadu a Vision jsem si vybírala jen jednotlivé hrnce, které mi velikostně chyběly, protože Amila se hrnce samostatně koupit nedají. Problém s pokličkami vůbec není, dávám klasicky do myčky a voda nikam nezatýká. Já mám radši skleněné poklice ;-)
@petrasafr Tak to jsem ráda, také bych je právě chtěla. Teď jen váhám jestli Tescoma nebo Tefal a nebo to nakombinuji... Rozdíl asi mezi Amilou a Vision kromě vzhledu není...
@lenycka87 Já jsem měla od Tefalu Ingenio a moc toho nevydržely :-| Rozdíl u Tescomy není, jen u Vision si lépe vybereš vyhovující velikosti, jelikož prodávají hrnce i samostatně.