Jake mate posuvne dvere do spize?

Ahojik, resime dvere z kuchyne do spize. Jelikoz je malinka, otevirani dveri by tam dost prekazelo. Zvenku mi to prijde nehezke. Co posuvne dvere? Rikam si, jestli tou skvirou pod posuvnymi dvermi nebude unikat chlad ze spise do kuchyne. Ve spizi mame reseni vetrani a nebude se v ni topit logicky. Diky za zkusenosti.
Odpovědět
Dávám také posuvy, nakonec do pouzdra, toho táhnutí pod dveřmi jsem se taky bála, ale snad to zedník trefí při usazování a budou k zemi.. max dáme práh.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud stavíte nový dům tak tam žádný zázračný chlad nebude,s tím moc nepočítejte.
Odpovědět
@oskar83 Nepocitam se zazracnym chladem😁 Ale jelikoz bude spiz mit obvodouvou zed na sever a nebude se tam topit a bude tam odvetravani, urcite tudy dovnitr v zime potahne. Takze bych nerada, aby tahlo az do kuchyne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@papajisek A odvětrání spíže máte přesně řešeno jak? Díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@noemi77 Jedna dira ve zdi a druha do strechy.
Odpovědět
....mame posuvne do pouzdra,spiz mame na sever,bez podlahoveho topeni,dva pruduchy u zeme a u stropu s venkovni mrizkou,pres zimu davam do trubky ,treba zbalenou igelitku,ten chlad tam je a zbytecne neprostupuje do kuchyne,kdyz igelitky vyndam je to uz zbytecne moc,zem je chladna,mohu uskladnit i jidlo v hrncich a nezkazi se....
Odpovědět
@markarnatnel díky moc. Taky to teď u hrubé stavby řeším kde udělat mřížku na větrání spíže. Myslela jsem že uděláme jen jeden otvor někde, ty 3 jsou nemají odůvodněné kvůli proudění vzduchu? Díky moc
Odpovědět
@jajinka121 ....dva ....jeden u stropu,druhy u zeme,ano proudeni,mistnost je lepe chlazena a odvetrana....
Odpovědět
@markarnatnel moc děkuji. A umístění je jedno kde zda třeba někde u rohu nebo uprostřed místnosti? Dilky moc za rady.
Odpovědět
@jajinka121 ...asi neexistuje nejake psane pravidlo,muz udelal otvory na prostredku spize....je to asi individualni😉
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla jsem také posuvné, ale právě z toho důvodu, aby nešel chlad do kuchyně a zároveň i teplo do špajzu, budou raději klasické, i v kuchyňských studiích mi to potvrdili jako lepší variantu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?