Dobrý den, nemáte prosím tipy, kde se dají ještě s výhodou skladovat potraviny v kuchyni? Například koření a olej zvažuji co nejblíž plotně mimo potravinovou skříň. Nebo je to špatný nápad?
já mám v šuplíku vedle varné desky kořenky a náhradní nebo míň používaný koření v sáčcích, skříňka nad mám mouky,cukry, sůl,oleje,octy, kafe, čaje,solamyl , vedle nad těstoviny, krupici, luštěniny 😉 zbytek je ve špajzu ... tohle nejvíc používám ..... akorát mě strašně štve že zase mám zapraskanou linku sirupem, máslem, sádlem, chlebem- už to nejde nikam schovat 😥
@bayt
kořenky takto pod varnou deskou, další pytlíky koření máme v krabičce ve skříňce nad varnou deskou, tam máme i olej, aby byl vždy rychle dostupný (když něco smažím abych jednou rukou zvládla míchat a druhou podat olej).
Další suroviny máme ve výstuvné skříňce vedle varné desky v ikea dózách = cukr, mouky, těstoviny, rýži, luštěniny...
@marvac No to jsem, buchtu upeču tak 1x měsíčně, já na to pečení vlastně vůbec nejsem a nikoho to pak nebaví jíst tejden...a rychleji plech nezbouchnem 😄 Knedlíky taky nic a polívky leda zeleninový 😄 Ale těstoviny dělám hodně 😄