@peggy_5 já mám úplně obyčejnou tescomu, pánve mám strašně moc ráda, je to teda náchylné na poškrábání, takže žádný kov, jen plast nebo dřevo, ale zkoušela jsem na nich i palačinky nasucho a paráda :-) Mám jednu malou, jednu velkou a ráda na nich dělám jak maso, tak volská voka, ale třeba na nich s kapkou oleje smažím i cibulku :-) Pak stačí utřít papírovou utěrkou, ale já jsem cíťa, já to strčím pod kohoutek s kapkou jaru a je to, neexistuje, že bych škrábala nějaké připáleniny...
@peggy_5 já mám Monetu (myslím že je to italská značka) a miluju ji.. :-* hrozně dobře se na ní vaří a je to přesně jak píše @lucinkafr neexistuje že by se jídlo připálilo... :-) Používám na to plastový obracečky apod. od Tescomy (konkrétně Space line) a taky ji většinou umývám s kapkou jaru, ale sem tam (když ji chci hned použít znovu) jen otřu papírovou utěrkou.. ;-)
@lucinkafr díky.. já právě kdesi četla, že lidi co je mají chvíli, tak jsou nadšení a ti co je mají už dlouho tak nadávají, tak nevím co si o tom mám myslet... dost přemýšlím že bych si jednu pořídila hlavně třeba na dušenou rýži nebo i na krupičnou kaši, ta se v normálním rendlíku dost připaluje...
ja mam treba Geenpan - wok a obyc panvicku, zatim jsem je netestovala, ale uz kdyz jsem je kupovala, tak vyrobce pise, ze po urcite dobe pouzivani uz to proste nema ty vlastnosti, ktery to ma na zacatku - neprilnavost apod. takze potom se maji zacit pouzivat jako klasicke panve - s kapkou oleje.
Greenpan-bola som nadsena,ale po case uplna katastrofa, Mam ELO hrnce s keramikou-tie su stale OK, pekace z Talianska neviem znacku su uplne super na pecenie kolacov. Panvice som presedlala na teflon IKEA najvyssia rada, urcite lepsie nez boli tefalky.
@peggy_5 já je mám dva roky a naopak zpočátku jsem moc netušila, co všechno na tom vařit, takže jsem je až tolik nepoužívala, postupem jsem začala víc zkoušet a jak jsem psala, dnes na ní smažím i cibulku :-)
...a ja som s mojim hlinikovym ešusom spokojny, ked to v nom zacne horiet, chrstnem do ohna trosku vody a je dobre:) S keramickymi panvice skusenosti nemam, ale celkom aktivne nadavam na seba, lebo som nedavno zamenil staru palacinkaren za novu a na tej novej to ale tak dobre drziiii. Mal som zvykom ich otacat vyhodenim, tak pri tejto novej teflonovej na to mozem zabudnut.
@brano36 jo, na teflonové pánvičce na palačinky se mi to taky dost přichytává.. což nechápu, koupila jsem ji a leží ve skříni, je k ničemu, dělám to na klasické pánvi..