Ahoj. strašně se mi líbí keramický dvojdřez z IKEI. Máte někdo zkušennost s keramickým dřezem? Každý mě od něho zrazuje :-. Prý je špatný na údržbu :-. nedá se do něj vylít horká voda z brambor :-. a snadno se rozbije :-( Prý je to dřez naprdku :-( Můžete mi poradit jestli je to tak? A jaká je údržba? Děkuju :)
Ahoj,
to není pravda,že keramický dřez je naprdku. Mám ho už několik let a jsem s ním maximálně spokojená. Udržuje je stejně jako jiný. Jen musím dávat pozor na barevné šťávy nebo ovoce,které barví. Ihned spláchnout a dobrý. Maximálně poliju citrónovou šťávou nebo kyselinou citrónovou a je O.K. Myslím,že z nerez dřezem bylo dost práce,protože na něm byly neustále vidět kapky vody a dělaly se na něm fleky po uschnutí. Keramický dřez nemá proč by rozbíjel,je pevný a šutry do něj nehážu. Naopak je příjemný na dotek. Jiný bych už nechtěla.