Ahoj Brnacky. Chceme koupit kuchyn, ale nemuzu si vybrat. Vsude dokola je spoustu kuchyni, spoustu prodejcu a studii, ale rada bych znala vase zkusenosti. Samozdrejme bysme radi dobrou kuchyn a pritom za dobrou cenu. Asi by to chtelo vychytat ruzne akce a slevy. No ale mozna znate prodejce, ktery ma kvalitni kuchyne, servis a dobre ceny. Poradite? Dekuji
ahoj,
tak velice dobrou zkušenost mám z kuchyněma na Semilasu ;-)
Jmenuje se to CAMELOT - je tam takovej příjemnej chlapík se slečnou jsou to tzv. "kuchyně by Sykora" - pokud se ti líbí jejich kuchyně, ale dělají super návrhy a dodají i spotřebiče, když je potřeba -máme od nich kuchyň a super - výborná domluva a všechno ;-) vyzkoušej
Sykora má nádherné kuchyně, jeho styl se mi opravdu líbí. Ale my jsme se nakonec rozhodli pro praktickou levnější variantu v jiném stylu, ale ve stejné kvalitě.
...i když teda Sykora má některé opravdu úžasné...
Baninko, já nejsem z Brna ale teda Sykora je všude - i u nás :-D ). Budu mít kuchyň od
designandproduct .
Podrobně to rozebíráme na tématu "RD svépomocí", kde si další holka vybrala pro návrh kuchyně taky tohoto pána. ;-)
Misicko, já uvažuji taky o kuchyni z Ikei. Chtěla jsem se optat, jak si postupovala? Měla jsi sepsaný z domu všechny věci až do šroubku nebo si to řešila vše přes pracovníky z Ikei. Mě vždy připadne, když tam jsem, že je tamfůra lidí, která čeká na prac. z odd. kuchyní a neumím si představit, že budu čekat a pak mě za zády bude stepovat další fronta lidí...
Ahoj, taky máme kuchyň z Ikei...pro nás rozhodovala rychlost, ve studiích bychom čekali kolem 8-10týdnů, Ikeu jsme si hned odvezli ;-) Kooupili jsme tam veškeré skříňky, boční desky, nohy k baru, takové ty vniřní vyhytávky (rozřa´dovače do šuplíků, karusel,...) celkem za 33.000, a pak jsem si objednali truhlářskou firmu, která kuchyň složila, dala na místo, zapojila spotřebiče, koupila desky (ty stály většinu peněz za ty "dodělávky), udělala bar, zakryla díry mezi kuchyní a stěnou atd. (bylo toho docela dost), to nás přišlo na dalších 17.000 :)
A co se týče nakupování, kuchyň jsem si doma navrhla, naspala jednotlivé díly a pak v Ikei počkala asi 15 min, co se paní věnovala zákaníkům před náma, řekla, ak si to předtsvaujem, ona díl po dílu napsala na objednávku a překontrollovala, že jsem na nic nezapomněla, zaplatili jsme a asi za 2 dny nám ji přivezli (objednávali jsem tam půlku bytu, takže jsem si to nechali dovét). Spotřebiče a dřez jsem koupili jinde, pro nás tam byl malý výběr :-N
Peige - díky. Digestoř nemáme, možná si pořídíme jen takovu nerez malou s cirkulací, na ten náš 1 oběd týdně to bude až až :-D Zatím jsem nikdy digetoř neměli a bylo to ok, ale kdybych měla vařit intenzivně každý den, tak si ji pořídím. Spotřebiče jsme nakupovali kde se dalo...ledničku a mikrovlnku v Protonu u OD Centrum, byl to zrovna v nějaké letákové akci, a vestavěnou troubu v Chladservisu kousek od hlaváku (taky v akci), koukali jsem i na netu, ale většinou když narazíš v kamen.obchodě na nějaké akce, tak to vyjde nastejno, a radši si to koupím v kamenném než přes net.