Odpověď na příspěvek od mxm1919:
Máme to skoro jako vy tady ve variantě 2. Jsme ve… @mxm1919 Takhle by to mohlo být okej, nevidím tu nic rušivého ani nepraktického, takže za mě OK.Odpověď na příspěvek od mxm1919:
Máme to skoro jako vy tady ve variantě 2. Jsme ve… @mxm1919 Takhle by to mohlo být okej, nevidím tu nic rušivého ani nepraktického, takže za mě OK.Odpověď na příspěvek od mxm1919:
Máme to skoro jako vy tady ve variantě 2. Jsme ve… @mxm1919 ale tohle je podle mně úplně skvěly návrh a hlavně i praktický. dobře to vypadá.Odpověď na příspěvek od nvodickova:
Zdravím, stavíme menší domek a plánujeme kuchyň. … @nvodickova my volili tvar "G". Ale nemáme k dispozici spíž bokem jako vy. Pro představu pár fotek ... První obrázek je z plánovacího centra, zbytek realizace. 👍🏻Odpověď na příspěvek od mxm1919:
Máme to skoro jako vy tady ve variantě 2. Jsme ve… @mxm1919 Na tú špajzu z boku pozor, už len z tohoto 3D návrhu vidím problém, že budú mozno dvere zasahovať do schodov.Odpověď na příspěvek od zendi:
Tvar G nebo U, není to snad úplně to samé? 😄 @zendi mě to tak také přišlo. Ale v dotazu je uvedeno G, tak jsem použila stejné názvosloví. My doma interně říkáme "U s ocáskem". 😂😂Odpověď na příspěvek od zendi:
Tvar G nebo U, není to snad úplně to samé? 😄 @zendi Já si našla, že se tomu tak říká, zda to je správně to nevím :DOdpověď na příspěvek od roman_:
@mxm1919 Na tú špajzu z boku pozor, už len z toho… @roman_ díky za upozornění, dveře by zde byly nástěné posuvné, na stěne ze strany kuchyněOdpověď na příspěvek od nvodickova:
@zendi Já si našla, že se tomu tak říká, zda to j… @nvodickova No to já vím, že se tomu tak říká, ale když se zamyslím, v podstatě mi to přijde jako naprosto stejný tvar. :-DOdpověď na příspěvek od m2s:
@zendi mě to tak také přišlo. Ale v dotazu je uve… @m2s tak to slyším taky poprvé :-D tá vaše linka je hezká, mně by jen zajímalo jestli tammá člověk dost prostoru mezi tím ocáskem a linkou. Přijde mi to takové úzké.Odpověď na příspěvek od pokvan:
@m2s tak to slyším taky poprvé :-D tá vaše linka … @pokvan místa je tam podle mého dost. Je to 150cm. V podstatě je to hlavní pracovní plocha s denním světlem. A ocásek je 100cm, potažmo 160cm - včetně hloubky skříněk.Odpověď na příspěvek od m2s:
@pokvan místa je tam podle mého dost. Je to 150cm… @m2s mohla bych se ještě prosim zeptat na délku té strany, kde je deska ? DěkujiOdpověď na příspěvek od nvodickova:
@m2s mohla bych se ještě prosim zeptat na délku t… @nvodickova jsou tam 4skřínky, (resp. 3 a myčka), po 60cm + z každé strany hloubka skřínek co jdou kolmo. Vpravo za troubou je na desce umístěný kávovar a topinkovač.Odpověď na příspěvek od m2s:
@nvodickova jsou tam 4skřínky, (resp. 3 a myčka),… @m2s Tak tohle se mi moc líbí, je to také hezké, čisté, jednoduché a asi bych na tom neměnila vůbec nic. ☺️ A myslím, že ani po čase by mě ty farby neomrzely.Odpověď na příspěvek od m2s:
@nvodickova jsou tam 4skřínky, (resp. 3 a myčka),… @m2s Tam za troubou bych si taky udělal takový svůj kavárenský koutek. Super to je celé. 👍️Odpověď na příspěvek od patkin:
@m2s Tam za troubou bych si taky udělal takový sv… @patkin děkujeme! ☺️Odpověď na příspěvek od violie:
@m2s Tak tohle se mi moc líbí, je to také hezké, … @violie váhali jsme mezi odstínem "magnolie" a touto šedou. Nakonec vyhrála tato. Ale světlá by asi také byla fajn. Každopádně - rozmístění jše hodně promýšleli a doladili to při návštěvě showroomu Blum v projektu "kuchyně na zkoušku". To bylo úplně super. 👍🏻