jaj ci som rada lebo nikde neviem najist recenzie, no oni su dizajnovo rovnake , su dve ale jedna je len na ohrev a tato ma vela inych funkcii, aj gril atd...mas tuto s vela funkciami?Ak ano, zaujima ma ci si s nou nemala este nijaky problem, lebo tato sa dovaza z polska vraj a aka je sirka na nej, lebo su uvadzane rozne sirky na nete, dakujem Ti :)
@lejka12 My jí tedy z Polska nemáme, na obale i v papírech je uvedeno MADE IN SWEDEN.
Žádný problém jsme nikdy neměli. Ohřívá rychle a dobře. Vyúžívám funkci rychlého ohřevu, rozmrazení a vaření v páře. Gril má také, ale nevyužila jsem ještě, protože máme elektrickou trobou (taky Whirlpoolku).
Rozměry můžu napsat večer z domova, přeměřím. Ale na netu jsem našla tenkrát rozměry MT i jaký má být otvor.
ok dik, no v jednom elektre na nete uvadzaju sirku 53cm a v inych zasa 59,5 cm...to ze je z Polska mi povedali vo vyrobe Whirlpool tu u nas na slovensku , tak odtial mam tuto info :-.
@lejka12 Teď koukám na stránky Whirlpoolu a tam mají AMW 491 IX ... nevím jaký je mezi nimi rozdíl.
Takže teď váhám, kterou opravdu máme. Mrknu tedy doma.
Jinak ale paramatry velikostní by měly mít obě shodné. Tady je odkaz a mrkni na technické informace:
http://www.whirlpool.cz/amw-491-ix
@lejka12 Ahojky. No tak máme 491/IX ... moc se omlouvám, že jsem tě mystifikovala. Vzhled mají naprosto stejný, tak mě to zmátlo. Nezlob se. Nicméně ty rozměry mají být stejný ...382 x 595 x 320 mm
Rozměr pro skříňku na vestavbu: 362 x 560 x 300 mm
tak dneska jsme s manžou maturovali s mikrovlnky whirlpool AMW 808 IX , teda dlouho jsme u ní stáli, než jsme si ohřáli sklenku vody :-( . Musím uznat,že popis který byl u výrobku / je na všechny whirlpool mikrovlnky stejný!!!/ je DĚS!!!
Tak pevně věřím,že něco stáhneme z netu,jinak nevím :-p .A to nás ještě čeká maturita s vestavné trouby stejné značky-už se toho bojím teď ;-(
@damy jak je to možný? :-( asi má neuintuivní ovládání ... My máme vše od Whirlpoolu již dva roky a zatím spokojenost. Posílám odkaz na návod: http://www.whirlpool.cz/data/blob/pri...