Mléčné sklo na pozadí v kuchyně lince - praktické či nikoli?

Je tady prosím někdo, kdo má na pozadí pracovní desky u kuchyňské linky mléčné sklo? Jak jste spokojeni? Bratranec stolař má sám novou kuchyň, kde má sklo červené a odrazuje mě od toho, že je to náročné na údržbu. Tak mě zajímá, jak je to v praxi u té mléčné barvy. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
sice nemám mléčné sklo, ale zrcadlo, ale povídání o náročné údržbě bych brala s rezervou. Bratranec nejspíš nikdy nemusel udržovat třeba bílé obkladačky s bílou spárovačkou. Na sklo vezmeš švédskou utěrku a pár tahy máš uklizeno
Odpovědět
Ano, máme mléčné sklo a údržba je perfektní. Jednak nečistoty nejsou moc vidět a navíc vše rychle spraví mikroutěrka. Po zkušenostech bych už nic jiného nechtěla.
Odpovědět
ja mam a je to perfektni, praktocky necistim
Odpovědět
@nelinecek červený a černý lesk je na údržbu nejhorší - je na něm vidět úplně vše (mastné, prach, otisky...), takže se bratranci vůbec nedivím. Ale jinak sklo a především světlé sklo je super. My máme bílou lesklou celou kuchyň a není na tom vidět téměř nic. A pokud už se něco najde, tak stačí sprej na okna a ručník a je čisto. Nic jiného bych nechtěla.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?