Dobrý den, má tady někdo zkušenost s nerez dřezem zn. Blanco s povrchem hedvábný lesk? Jak se udržuje? Rodiče mají 40 let nerezový dřez a nikdy ho nikdo nijak speciálně nečistil, neleštil ani neutíral denně do sucha, jak tady všude čtu, a vypadá pořád normálně. Nevím, jestli to byl dřív nějaký "lepší" nerez nebo čím to je, že všichni píšou, jak se musí nerez leštit apod. U stávajícího dřezu (granit montovaný na desku) mi vadí, že oblast přechodu dřezu na desku se špatně udržuje a drží se tam špína a voda. Dřez pod desku mi nejspíš neprojde u manžela, který nechce investovat do desky z kamene (umělého ani přírodního) a pod jinou desku se dávat nemohou. Takže hledám variantu, kde by ten přechod dřezu na desku byl co nejnižší, což je možné právě u nerezových. Díky předem za jakoukoli zkušenost.
Já ho mám 2 roky a jsem opravdu spokojená, předtím jsem měla 18 let nerezový dřez Franke a byl furt jak nový. Za mě jedině nerez, ale samozřejmě nějaký kvalitní😉 Taky bych brala pod desku, ale to vzhledem k ceně desky a velikosti mojí kuchyně taky nevyšlo😂
@ptjj dekuji, ja jsem nechtea davkovac, vsichni rikaji ze se kazi, ale ty tyce na horke nadobi jsou super, ty doporucuji dokoupit. Jinak doporuciji do blanca osobne, nam moc dobre poradili
@ptjj i kdyz ty drez vydrzí hodne, horký hrnec bych tam nikdy nepokládala. tycky vyuzívam nekolikrát denne je to za me nejlepší vychytávka, vsuvné okapávatko na zeleninu obcas.
@jkjkj Ještě jsem našla možnost s kartáčovaným povrchem. Asi se dojedu podívat do toho showroomu, osahat si je, i když mají hodně blbou otvírací dobu, jen všední dny do 16.30
Nerezový dřez od Blanca Andano.
Chtěla bych se zeptat jestli při vypuštění dřezu vám odteče všechna voda pryč nebo vám na dně dřezu zůstanou takové loužičky vody třeba v rohu a i na jiných místech.
Budu ráda za vaš zkušenost mám dřez teďka nový a u původního dřezu mi tohle nedělalo.
Děkuji