Nerez dřez Blanco - zkušenosti

Profilova fotka
Dobrý den, má tady někdo zkušenost s nerez dřezem zn. Blanco s povrchem hedvábný lesk? Jak se udržuje? Rodiče mají 40 let nerezový dřez a nikdy ho nikdo nijak speciálně nečistil, neleštil ani neutíral denně do sucha, jak tady všude čtu, a vypadá pořád normálně. Nevím, jestli to byl dřív nějaký "lepší" nerez nebo čím to je, že všichni píšou, jak se musí nerez leštit apod. U stávajícího dřezu (granit montovaný na desku) mi vadí, že oblast přechodu dřezu na desku se špatně udržuje a drží se tam špína a voda. Dřez pod desku mi nejspíš neprojde u manžela, který nechce investovat do desky z kamene (umělého ani přírodního) a pod jinou desku se dávat nemohou. Takže hledám variantu, kde by ten přechod dřezu na desku byl co nejnižší, což je možné právě u nerezových. Díky předem za jakoukoli zkušenost.
Odpovědět
Já ho mám 2 roky a jsem opravdu spokojená, předtím jsem měla 18 let nerezový dřez Franke a byl furt jak nový. Za mě jedině nerez, ale samozřejmě nějaký kvalitní😉 Taky bych brala pod desku, ale to vzhledem k ceně desky a velikosti mojí kuchyně taky nevyšlo😂
Odpovědět
ja ho mám dva roky, kouknete ke mne do alba. cistim nano houbickou a je super. nemenila bych.
Odpovědět
Profilova fotka
@jkjkj super, díky, vypadá moc pěkně, asi do toho půjdu, teď ho mají dokonce v akci
Odpovědět
@ptjj dekuji, ja jsem nechtea davkovac, vsichni rikaji ze se kazi, ale ty tyce na horke nadobi jsou super, ty doporucuji dokoupit. Jinak doporuciji do blanca osobne, nam moc dobre poradili
Odpovědět
Profilova fotka
@jkjkj aha, já jsem přemýšlela, k čemu ty tyčky jsou 😀
Odpovědět
@ptjj i kdyz ty drez vydrzí hodne, horký hrnec bych tam nikdy nepokládala. tycky vyuzívam nekolikrát denne je to za me nejlepší vychytávka, vsuvné okapávatko na zeleninu obcas.
Odpovědět
Profilova fotka
@jkjkj my jsme vždycky horké hrnce do nerezového dávali úplně v pohodě....do granitového si to moc netroufám
Odpovědět
Profilova fotka
@jkjkj Ještě jsem našla možnost s kartáčovaným povrchem. Asi se dojedu podívat do toho showroomu, osahat si je, i když mají hodně blbou otvírací dobu, jen všední dny do 16.30
Odpovědět
@ptjj urcite ano, ja měla vybrany dle netu uplne jiny. ja bych urcite zasla do jejich showroomu.
Odpovědět
@ptjj do obyčejného asi jo, ale mela bych strach ze ho znicim.
Odpovědět
@ptjj kartacovany, nebo hedvabny nerez - ten je jeste o neco lepsi. :) Urcite ne klasicky nerez.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Nerezový dřez od Blanca Andano. Chtěla bych se zeptat jestli při vypuštění dřezu vám odteče všechna voda pryč nebo vám na dně dřezu zůstanou takové loužičky vody třeba v rohu a i na jiných místech. Budu ráda za vaš zkušenost mám dřez teďka nový a u původního dřezu mi tohle nedělalo. Děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?