Ostrůvek v kuchyni - ano či ne?

Ahoj, libi se mi ostruvek v kuchyni s varnou deskou. Predstavovala bych si ho dostatecne siroky a dlouhy. Aby u smazeni olej neprskal na zem a zaroven slouzil i jako castecna pracovni deska. Jake mate zkusenosti? A co digestror? Libi se mi stropni digestore, hlavne z duvodu, ze mam vysokeho manzela a u klasicke digestrore se boucha o hlavu, tak aby nemel uz vymluvy proc nevarit :-D. To je samozrejme nadsazka. Stropni hlavne proto, ze prakticky nejde videt. Diky za vase nazory.
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam s vareni v ostruvku dobre zkusenosti i se stropnim odsavacem, ostruvek mam hluboky 950mm takze za varnou deskou je 350mm (samozrejme kdyz smazim prska to ale ne nikdy az na zem)
Odpovědět
Taky mě zajímá tato otázka,prosim o víc příspěvků :-)
Odpovědět
Mám ostrůvek 80 cm a na něm indukci a zatím se mi nestalo, že by mi prskal olej až na podlahu. Už bych nechtěla vařit u zdi, takhle vařím a mám přehled, co se děje v místnosti. Stropní digestoř mi přišla poměrně drahá, tak máme takový ten bílý válec a ten je taky super.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?