Ahoj, mám asi rok thermomix, je to mercedes mezi kuch. spotřebiči, jsem s ním moc spokojená, sháním další recepty nebo někoho s kým bych se mohla poradit ohledně vaření v něm. Sama mám receptů spoustu. Je tu někdo, kdo ho má také?
@tea80 Ahoj, Thermomix mám už přes 5 let a jsem s ním naprosto spokojený.
Nové recepty jsem teď začal dostávat přímo od Vorwerku e-mailem a dneska mi přišel e-mail, že otevřeli databázi s recepty. Třeba tam pro Tebe bude něco
Podívej se na www.thermomix.cz a www.svetreceptu.cz
Mates
Dobrý den,
dostala jsem Termomix 21, starší, ale min. používaný, jenže bez návodu, kuchařky a bez ukázky. Můžete mi někdo pomoci??? Díky moc!!! a všem přeji hezký den :-))
Termomix 21 jsem zakoupil 16.02.04,Je senzační a mohu říci,že za těch sedm let jsem doporučil několika zájemcům o jeho zakoupení- pochopitelně,že doporučuji novější typ. Zdravím a dopručuji dalším.
mám termomix už dobrých 15 let. Za nic na světeě bych ho nevyměnila a dělám v něm úplně všechno. Je to už stařeček a taky se to tak ozývá. Pomalu mne opouští, špatně se s nim budu loučit, moje pravá ruka.
Ahoj,thermomix máme 7 let a zadřeli se ložiska v noži,(nůž pouze oplachuji žádná myčka)takže jsem nůž rozdělal a zjistil jsem že ložiska jsou ma de in itly,tak nevím jestli Mercedes vyráběj v italii.Takže zbytek rozdělávat nebudu protože bych se taky moch dozvědět že to je nějaká Čína.Jinak noví nůž od thermomixu ČR. stojí 3360Kč.V Polsku stojí 1470Kč. a v Německu nůž stojí 1270Kč.a takhle to je s veškerými díly, takže našinci nás pjekně okrádají,a za 25000Kč.to neumí ušlehat ani bílek.No takže u nás je thermomix luxus a ve světě standard jako všechno.Jinak určité věci umí dobře ale ty rozdíl v cenách náhradních dílů neskousnu,jen až u nás zase zazvoní od nějakého Vorwerku ty pomažou.
Ahojky, znám a mám Tm21, 2roky mám Tm31, prima, ale neodolal jsem nabídku na Tm5. Tuto rozcapenost si schvaluji.
Umím toho už dost, ale s novou technikou rostou i nové možnosti ve vaření a to mne baví. Kuchařky mám všechny neživé,
ale jsem stále aktivní ve všem co se kolem těchto kuchyněk týče. Rád pomůžu jak v receptech tak i v doplnění příslušenství k vaření.