Trouba - pyrolýza nebo 100% pára?

Zobraz úvodní příspěvek
Prosím ti co už máte nějaké zkušenosti čemu byste dali přednost pyrolýze nebo 100% parní troubě , ta by se právě měla čistit tou párou. Zkušenosti?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od bayt:

@noemi77 No, jak už jsem psala, hodně se to láme …
@bayt furt žasnu jakou vědu dokáží lidé dělat z vaření. Několik let jsem doma pekl luxusní kvasové chleby a pečivo a stačila normální trouba a kastrůlek s vodou.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od honzik75:

@bayt furt žasnu jakou vědu dokáží lidé dělat z v…
@honzik75 Tak verim, ze na peceni chleba je asi ta rovnomernejsi para pohodlnejsi a lepsi, nez kastrol. Ja nejsem pekarka a kdyz uz, tak spis dorty a sladke a i to vyjimecne. Maximalne me napada, ze ten kastrol se navic taky nici, ale co ja vim :) Ale zase stojim si za svym varenim a jsem si na 100% jista, ze pokud nejde o sous vide, tak nejake peceni masa v pare je nesmysl, protoze to maso stejne clovek podleva a vsude je pak vlhko az az. Naopak moc vlhka masu skodi.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od raziel628:

@nikra_ u nas zadny program na vysouseni neni. Na…
@raziel628 Teď už to má i Miele a Samsung, ale ta IKEA je cenově fakt jinde...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?