@mandy26 me to pride lepsi v tom slyslu, ze to bude prostornejsi (vzdusnejsi), komunikativnejsi :-) - cesta ze stolu do mycky, nemusim obchazet celou kuchyn,....
Prohodila bych drez a varnou desku. Tvar linky bych nechala a ten roh u okna dala pristupny ze strany od okna.
V tomto usporadani budete mit problem s myckou, protoze pod varnou deskou budete asi mit vetsinu nadobi k vareni, ale pri otevreni mycky se do spodnich zasuvek nedostanete.
U baru planujete zvysenou desku? Pokud ne, tak hloubka 60 cm je velmi malo - standartne se dava 90 cm kvuli mistu i kvuli zaobleni hran desky (oboustranny postforming se vyrabi pouze u hl. 90 cm).
@mandy26 tu skrinku, ktera je v rohu nejbliz oknu otocit tak, aby dvirka byla pristupna od jidelniho stolu. Nebudes pak muset resit v tom rohu zadnou ledvinku nebo vysuvny system a zaroven budes mit misto napriklad pro veci na stolovani.