Zapuštěný dřez a varná deska

Profilova fotka
Dobrý den, rozhoduji se mezi tím, zda zapustit dřez a varnou desku či ne. Rešil taky někdo z Vás? Jaké jsou výhody a nevýhody všobecně? Děkuji
Odpovědět
Dobrý deň, ja som tiež len v procese návrhu kuchynskej linky, ale mám v pláne zafrézovanú varnú dosku - dôvod je "esteticko-prektický". Páčia sa mi takéto detaily, a lahšie sa to utiera. Varnú dosku tiež vyberám bez zkoseného okraja. Drez chcem montovaný zo spodu pracovnej dosky - dôvody rovnaké ako pri varnej doske. Z pracovnej dosky sa omrvinky pekne dajú zotrieť do drezu, žiadne špáry ... A hlavne chcem po zlých skúsenostiach s umelým kameňom kvalitný nerezový drez. K zapustenej varnej doske aj drezu treba správnu pracovnú dosku - žula, umelý kameň, a podobne, ja chcem kompaktnú dosku Fundremax . Nevýhodou je teda vyššia cena dosky (nie drevotrieska), a potrebné presné vyfrézovanie - čo bude tiež o dosť drahšie .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?