Ahoj holky.Nevím,třeba,když jsem v očekávání našeho druhého potomka jsem přecitlivělá,ale přijde mi,že i když někomu pošlu žádost o přátelství krom jednoho člověka nikdo mi nepotvrdí.Vím,nejsem tu stále a často nepřispívám z duvodu času,ale mrzí mě,že i když napíšu do nějaké diskuze s prosbou např.kontakt na designera jak jedné paní udělal krásný dům tak ostatním holkám se posílá kontakt do IP a já marně čekám. :-( S prosbou u obrázku,kde paní sehnala např.pěknou dekoraci do dětského pokoje čekám od března,ale nevadí.I tak jsem chodím ráda pro inspiraci a kochám se krásným bydlením ;-)
Budu zcela upřímný...jsi divná...protože se zabýváš takovýma hloupostma, jako že ti někdo nepotvrdí přátelství nebo neodpoví na dotaz.
Myslím, že jinak s přihlédnutím k tvému požehnanému stavu, budeš zcela normální a zdravá. ;-)
Divná být nemusíš, ne každý odpovídá.... to se mě také stává.... hlavně jen jestli dáváš "odpovědět " aby dotočný/á věděl, že mu píšeš. S přátelstvým to je těžké, také ho nepotvrzuji někomu, kdo mi ho jen tak pošle, ani ho neznám, v blogu nic nemá nebo nemá můj styl, co se mi líbí.... A pak nevím co bude přidávat za fotky a zasír... mi tak blog přátelé a oblíbení.... Chce to trpěliovost a když o něco hodně stojíš, napsat znovu ;-) a žádost o přátelství psát do zprávy, že si chceš toho dotyčného přidat ;-)
osobně si taky přidávám jen ty, se kterými jsem v kontaktu a nerozesílám žádosti všem okolo.. :) občas se stane, že lidi neodpoví.. Mně osobně taky moc nebaví, když se tu u každé druhé fotky všichni ptají kde to onen uživatel sehnal.. Když mě něco zaujme, tak hledám sama a většinou narazím na něco, co se mi líbí mnohem víc..
ajaj depréze..jestli se ti nenahromadilo více starostí?...já byc se klidně kamarádila..:))) a pokud někdo nepošle, není to určitě záměrně, ale když je více příspěvků může se stát...tak nesmutni
Já si tě taky ráda přidám :-) popravdě jsem tu hooodně často a na tvé fotečky jsem ještě nenarazila-mimochodem máte krásný domeček....ani žádné komentáře a krátké zprávy apod. takže to může být i důvodem,,že ti někdo nepotvrdil přátelství...že tě tu nevídá a nezná :-) ;-)