Dobrý den,
založil jsem opětovně toto téma, protože předchozí bylo smazáno adminem.
Chystáme se stavět a firma Retail House je jedním z našich kandidátů. Proto rád uvítám jakékoliv zkušenosti (reálné) s touto firmou.
Také zde v předchozí diskuzi debatoval člověk, co s touto firmou staví v Nových Jirnech Pegas. Rád bych na něj sehnal nějaký kontakt a zkušenosti. Klidně i do pošty.
Prosím o slušnost v této diskuzi a žádné urážky, ať není toto téma opět smazáno.
Přeji všem hezký den a diskuzi
@herak jednotlivé závadné příspěvky nahlašovat adminům jdou, na konci každého příspěvku je : odpověz , to se mi líbí, obálka a trojúhelník s vykřičníkem - ten trojúhelník je právě pro nahlašování příspěvků mimo téma nebo urážlivých apod. ;-) .
@myslitaky :-) myslím, že pokud bys v diskuzi neurážel (-a) různé uživatele a diskuze byla k danému tématu, nikdo by tu nic nemazal ;-) . Příspěvky smí mazat pouze admin, a to já rozhodně nejsem :-D .
Mě je jedno, s kým nebo co kdo staví, nebudu doporučovat ani Retail house ani žádnou jinou firmu, ale ani hanit (i my o něm na začátku stavění přemýšleli, ale pak nás odradila až podezřele nízká cena a žádné reference) , takže jsme to přehodnotili a stavíme svépomocí zděný dům, zedníka máme jednoho, svačinu mu donesu sama a i to kafe :-D , protože za tu cenu nám to firma nepostaví 8-( . Samozřejmě ho nenechám kafovat a kouřit celý den, cigareta po svačině a ještě jen venku - máme jasně daná pravidla a ty dodržujeme a funguje to 8-) . On je rád, že má přivýdělek a má čím splácet hypotéku, my jsme zase spokojení s kvalitou jeho práce a i cenou.
Ale pokud je tu na modré střeše v pravidlech napsáno, v příspěvcích neurážej a neprovokuj, měli by se tím uživatelé řídit a ne se divit, jak to že se jim smazali příspěvky ...