Odpověď na příspěvek od kossakowski1980:
Zdravím, jestli máte problém s hlodavci tak ho mu… @kossakowski1980 Možná kdyby jste viděl, v jakém stavu jsou po 40 letech podhledy a škvíry mezi podlahou a zdmi a jak vypadá topení, pochopil by jste, že deratizovat něco, kam vleze všechno je zbytečné. Kočky máme 3.Odpověď na příspěvek od hana_fe:
@kossakowski1980 Možná kdyby jste viděl, v jakém … @hana_fe zde je každá rada drahá. Já jsem rád, že máme zděnou a i tak se nám hlodavci ubytovávají ve fasádní izolaci (mám polyš a vatu). Rady hubit a pořídit kočku jsou krásné, ale když bydlíte u pole a sousedi hlodavce neřeší, tak přísun nových kousků je permanentní... Mě se osvědčilo pouze jedno. V tomto období se stahují hlodavci k domu a dovnitř. Jedině pastičky, jed a snažit se vymlátit maximum. V zimě pak už byl klid.Odpověď na příspěvek od honzik75:
@hana_fe zde je každá rada drahá. Já jsem rád, že… @honzik75 Když je kočka, tak problém se přesouvá spíš k sousedům. Máme asi květnové kotě a pořád myši loví. Už nám ji taky přinesla do obyváku, naštěstí zakouslou :)Odpověď na příspěvek od hana_fe:
@kossakowski1980 Možná kdyby jste viděl, v jakém … @hana_fe Napada me jen jedna otazka: proc jste dum nechali dojit do takoveho hav.stavu? A pak mam jednu odpoved: "PREDAT !"Odpověď na příspěvek od jendad:
To není problém jen dřevostaveb , ale známý má my… @jendad To tam je, ze tří stran. Dům je ve svahu a ze strany kopce nic takového není. Tam to mají do zdi přímo tak 5 cm bez jakékoli zábrany. Děkuji za radu, zkusíme zakomponovat v rámci rekonstrukce.Odpověď na příspěvek od eewin:
Toto není dobré, zvláště když už je to tak špatné… @eewin vzhledem k tomu, že třeba rejsek může "chodit" i po stropě, je fyzický zátaras bohužel nemožný. Takže jedině rešení je =venku kočka (která se nekrmí a není líná je lovit) a pak uvnitř pokud již jsou, tak ucinně hubit....Odpověď na příspěvek od ozzy77:
@eewin vzhledem k tomu, že třeba rejsek může "cho… @ozzy77 nejen kočka, ale také pes, například jack russell může být ideálním pomocníkem při takových problémech.Odpověď na příspěvek od ozzy77:
@eewin vzhledem k tomu, že třeba rejsek může "cho… @ozzy77 Ale jen taková kočka dnes bych řekl, že je problém. V okolí jich máme mnoho a tedy moc se jim lovit nechce.Odpověď na příspěvek od hana_fe:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zkušenosti li… @hana_fe rodiče mají okal 35 let a myši nemají. Měli kdysi dávno a pořídili kočku (venkovní) a žádné myši nejsou. Max tak na půdě nějaký pták, která nebyla nikdy predelana na obytnou. Takže doporučuji kočkuOdpověď na příspěvek od artep1987:
@hana_fe rodiče mají okal 35 let a myši nemají. M… @artep1987 Kočky máme tři a myší kopec. Kočky chodí žrát k sousedům. Z jedné strany je pole, z druhé potok a ze třetí les.Odpověď na příspěvek od hana_fe:
@artep1987 Kočky máme tři a myší kopec. Kočky cho… @hana_fe v tom případě jen profesionála. Což znamená deratizace. A to se bude vždy muset po nějaké době opakovat. My tedy měli myši v bytě na půdě a jediné, co zabralo byl jed. Ale každý podzim se tam nastěhovali nové. Zkoušeli jsme I různé rusicky, ale to fungovalo jen prvního půl roku a pak už ne.