My už čekáme na předání bytu 1+kk, nejdříve slibovali předání v říjnu a stále nic. Poslední zpráva je, že nám předají byt prvních 14 dní v lednu. Máme etapu C.
No jestli je jen rezervovaný na netu, tak s tím se dá ještě něco dělat. Oni totiž když jsme to my kupovali, tak měli také vše na netu rezervované a pak měli ve skutečnosti 2 úplně volné. Lepší je si tam zavolat.
fakt, jo?? =-) no já už s pánem mluvila, a jen říkal,že se máme rozmyslet rychle, ale je fakt,že něco říkal v tom smyslu,že tam ještě něco volného je...
jj, je to tak. I když na netu to vypadá beznadějně, tak vždy se něco najde, pokud projevíte opravdový zájem. Největší zájem v této lokalitě bylo právě o byty 2+kk a 1+kk, tak si myslím, že tam rovnou šoupli rezervace, aby prodali i větší byty. :-D
čaues, já jsem na tenhle projekt taky koukala, ceny jsou příznivý, ale koukám, že jim to nejde moc snadno prodat =-) je tam vůbec něco v okolí? Mám dojem že školka je tam pěkná, ale víc mi nepřijde =-)
čauky...
byty jsou prodané všechny,jak viladomy nevím,já už to to nekontorluju :-D
je tu školka.jinak fakt nic,na nakup jezdím do kralup,pošta je v Tursku...už jsem si ale zvykla a nějak mi to neva.
Auto mám,tak co!Nakoupím vždy na cca 3 dny a pečivo buď tady v krámku a nebo doveze manža z Prahy..
Ze začátku jsem taky byla z toho divoká,že neni vše při ruce jako jsem měla na Troji v Praze...ale teď je mi to šumák!