Pořad Jak se staví sen

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj holky, možná tu o tomhle pořadu je už někde zmínka, ale jako téma jsem to tu nikde nenašla, respektive vyhledávač nic nenašel :-N :-p . Co si o tomhle pořadu myslíte? Já jsem měla vždycky ráda Bydlení je hra na jedničce, tak jsem se včera (nebo předevčírem, přesně nevim) mrkla i na tuhle "konkurenci" na Primě - a teda brutus, nemůžu si pomoct :-. . Dva namachrovaní kreténi, co vtrhnou do pokoje se sekyrou a všechno rozsekaj - tak je to tam vždycky?? Mně z toho bylo blivno, nejsem žádná sběratelka starýho nábytku, ale takovýhle prachsprostý zacházení s věcma, který by v nějakým bazaru určitě udělali radost třeba někomu, kdo si novej nábytek nemůže dovolit.. Nebo si chce pořídit něco zalevno na chatu, prostě jakkoliv by se to dalo využít. Jakej na to máte názor? :-x :-N
1
6
7
Profilova fotka
paní se líbil styl bydlení v Maroku jinak souhlas, takové přeplácané jediné plus bych viděla v přebudování krbu, který nesplňoval bezpečnostní požadavky ;-)
souhlas, včera to bylo naprosto příšerné, šíleně přeplácané. Přišlo mi, že rodinka se tvářila nějak rozpačitě, asi z té proměny moc odvázání nebyli. Bylo by zajimavé se tam podívat za pár měsícu, jestli to bude ve stejném stavu.
Profilova fotka
jo, včera jsem taky koukala a fakt děs.... jako ty barvy - budiž, ale ta šílená tapeta, navíc na tak velký ploše, hrůza. Přesně jak píše petissek, gauč napláclej kousek od TV kvůli trubkám. Navíc přeplácaný vším možným i nemožným, spíš mi to přišlo, jako kdyby paní designera dělala nějakej show room v obchodě a ne prostor pro bydlení. Jako nejrůznější exotický sošky, lucerničky, stolečky apod. maj význam pro cestovatele, kterej si je přiveze někde z cest a má k nim vztah, než jen takhle - to je prostě kýč. Jinak krb byl dobrej, knihovna taky, a pokud by se sundala ta tapeta, vyhodily trubky a trochu přeskupil nábytek, tak si myslím, že dobrý. A ta designerka mi přišla hrozně nesympatická. A měla děsnou rtěnku :-D :-D :-D
Profilova fotka
Tak co říkáte na včerejšek? Já viděla až druhou půlku, ale opět musim říct, že se mi to moc nelíbilo. Nějak mi tam nepasoval ten gauč a ty záclony po celé délce pokoje. Nevím jak funguje ten krb, ale k malým dětem mi ten otevřený oheň nepřišel zrovna ideální.. =-) A proměna paní majitelky...jako blondýnka se mi líbila rozhodně víc :-N
Profilova fotka
já se na to koukala teď na streamu není to můj šálek kávy, tahle dvojice designérů mi zatím nesedla ani jednou nelíbila se mi podlaha, tapeta ani nábytek snad jen ten krb - ale taky mě napadlo, jestli je to bezpečné vzhledem k dětem ;-)
Profilova fotka
K tomu krbu jsem namitala to same co vy. Manzel mi oponoval a mel pravdu v tom, ze je to na dokresleni atmosfery, pres den je vyply, nehreje. Deti vecer spi, tak si dospeli pusti krb a budou relaxovat :)) Gauc je takovy spravny prasteny, jidelna se mi libila, dokonce mi k tomu pasovala i ta tapeta. Ale ten detsky koutek.. slecna designerka opravdu po detech netouzi a asi nikdy nebude, jeji decaky jsou vsechny stejne, umi pouzivat jenom splacane barvy a plastovy nabytek z ikea, absolutne bez napadu a bez ladu a skladu. A to jsem se tesila, jestli me necim neinspiruji.. jako dobry napad z cele promeny vidim hlavne ten gauc podelne, celkove o nicem.
Profilova fotka
mně tam ještě chyběla ta televize... stejně si ji tam někam musej dát =-)
Profilova fotka
V puvodnim meli takovou obyc stribrnou televizi, takze si ji na tu skrinku urcite daji, ale to by designerum neladilo do televize :-N
Diskuse pokračuje po 12 měsících
ví někdo co to bylo za díl kde měli olivovou ložnici? chtěla bych se inspirovat a nemůžu si vzpomenout, je to starší díl.. díky..
1
6
7

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?