ahoj my byli včera už třetí rok a dycky se nám tam líbilo. Záleží co zrovna hledáš. Loni sme sháneli cihly a tašky, letos sme koukali po vchodovkách, podlahách a vaně. No a v pavilonu Z je vždycky na co se koukat:-)
Super tak to jsem moc ráda my chceme začít stavět domeček takže budeme koukat asi po všem, cihly, podlahy stavební firmy atd. no jsem zvědavá jak pochodíme...Děkuji za info :-)
Ahojky,
tak my tam byli s manželem letos - tuto středu. Jinak jezdím se šéfem. Moc se nám líbilo "Z" - koupelny, sanitární keramika, obklady. Je se na co koukat i v pavilonu podlah .. určitě je to výborná inspiračka. Mám pár fotek ze "Z" ve svém albu Iva a Roman ... inspirace II - tak se tam jukněte :-) určitě se vám tam bude líbit
Ahoj, ve srovnání se stav.veletrhy v Praze je to větší, víc vystavovatelů. POkud někdo hledá inspiraci je to lepší to vidět "na živo" než v katalogu. To je pro mě jediný důvod, proč tam chodím ,- "na čumendu"- zkouknu novinky, nějaké "vychytávky" (třeba ta svítící podlaha letos),oblíbený pavilon Z se zařizovákama, ale jinak zbytek si raději zjistím na netu (nechám si poslat katalog či CD), případné konzultace, jak konkrétní výrobky přesně užít, řeším mailem či telefonicky, u mnoha stánků jsou stejně jen brigádně nějaké hostesky, které o firmě a jejich výrocích skoro nic neví a dají vám max.vizitku na firemního technika :-N
pritel delal letos brigadne u security a hostesky se prej moc libily... nevernik jeden...
jinak my tam jezdili se skolou (stavebni prumyslovka) po dva roky a vzdycky uzasny zazitek. (vozili jsme letaky pro projektovani rocnikovych praci) souhlasim, ze nejvetsi uspech maji i u me koupelky v pavilonu z. :-D
sponzor fóra
1
1
Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.