Ahojky, hledám někoho, kdo staví rodinný domek,ať už s firmou na klíč, svépomocí nebo sám a má předpokládaný termín dokončení v červnu 2008 + -.
My stavíme s firmou na klíč a 31.6.08 by měl bý domek hotový, proto piště piště, podělte se o informace ať můžeme porovnávat... :-D
no neblazni, vy uz jste fakt sekali, no to je dobry:-)
Schody dobry, delal je minuly tyden ve ctvrtek, dneska jeste nejaky dodelavky. Na baraku jsme nebyla, videla jsem to jen na fotce a vypada to moc hezky...
Jinak s fasadou to asi tak lehky nebude, delnici proste na to prdej tak ja uz nevim, ale pry snad dneska by mohli zacit, tak jsem zvedava:-)
v sobotu asi budu sekat znovu, ptž to roste jako z vody, ale někde se to ještě ani nechytlo :-(
godi, hoď mi fotku těch schodů, chci ti je pochválit :-)
no, my jsme na fasádu domluveni na příští víkend, ale uvidím ještě, jak se v sobotu domluvíme na penízkách, no snad to stihneme než se zhorší počasí :-/
fotku ma manzel na mobilu tak to o vikendu stahnu a hodim to do alba:-)
My mame asi tak 2m2 fasady:-) je to na strisce nad vchodem ale jeste jsem to nevidela, jinak pry budou pokracovat o vikendu
godi, ty schody vypadají nádherně. A móóóc se mi líbí barva vaší fasády. Nám kluci momentálně taky zateplují a já se modlím, aby to stihli dát ještě pod barvu :-/ S manžou se ale pořád nemůžeme dohodnout na barvě. Já chci nějakou do oranžova a on do žluta, jenže žlutou u nás má každý druhý barák :-( Uvidíme, jak se dohodneme ;-)
ahojky,
velka gratulace ke kolaudaci, to ti fakt zavidim- Jak to probihalo, vsechno v pohode??
no my jsme to s tou fasadou docela rozjeli, vypada to ze behem 14 dni na baraku s fasadou budou koncit, coz je uplne uzasny.