3D obklad

Profilova fotka
Prosím o zkušenosti s 3D obklady. Konkrétně mi jde o přidělání baterie a dalších udělátek do reliéfního obkladu. V koupelnách v tom mají jasno...zasilikonovat...ale není to vidět? Není nějaká varianta reliéf v místě dotyku třeba vybrousit? Nebo není lepší trefit 3D obklad na místa, kde nic nebude? Díky za případné odpovědi a připomínky.
Odpovědět
@sviva mame 3D a podruhe uz bych do toho nesla. S baterii nebyl problem-mame sice podomitkovou, ale kazda ma kolem sebe krytku, ktera to prikryje.
Odpovědět
Profilova fotka
@kekita můžu se zeptat, proč už byste do toho nešla? Máte nějaký reliéf,co se špatně čistí?
Odpovědět
Profilova fotka
@kekita děkuju, můžu se zeptat proč a jaký reliéf máte? s praktičností je mi jasné. že to nebude takové jako hladká dlažba, ale doufala jsem, že noční můra z toho taky nebude...
Odpovědět
@ptjj jo, mame vlnku a ikdyz nas pri nakupu ujistovali, jak se to krasne cisti, tak opak je pravdou... Vadi me treba, ze ten relief jde strasne spatne zasilikonovat a treba u sprchace nam vodar rekl, ze to obsilikonuje jenom z jedne strany, takze se me to ted blbe cisti 🤔 ptz nedoleha sprchac primo na tu listu, ale jsou tam male mezirky...
Odpovědět
@sviva tak uplna nocni mura to neni, ale druhou koupelnu budu delat hladkou 🙂 Pro predstavu posilam foto:
Odpovědět
@sviva prvni foto je tesneni u baterie-prizpusobi se reliefu a nic se nemusi silikonovat
Odpovědět
Profilova fotka
@kekita ale máte to krásný 😄 my právě z toho přiléhání máme strach tak chceme zkusit, jestli by to nešlo vybrousit....trochu doufám, že tu najdu nějakého blázna, co mi napíše, že to zkoušel, jde to a funguje to skvěle 😄
Odpovědět
@sviva no, na zbytku sten mame tuhle dlazbu bez 3d a je o hodne hezci... Jakou mas vybranou dlazbu? Z brouseni bych mela urcite strach, ptz ti to zaprve muze popraskat a za druhe, kdyz tu dlazbu zbavis glazury, tak ti bude nasakat...
Odpovědět
Profilova fotka
@kekita jj, tohohle se trošku bojím ale budeme to mít jen na kousku, tak snad to přežijem
Odpovědět
Profilova fotka
@kekita tohle je naše fesanda, na dotyk je hrubší. Klasickou glazuru už tak si myslím nemá.... 🙄 Tak si mě s tím nasakanim trochu vyděsila. Je pravda, že když jsem jí zkoušela testovat na údržbu tak nějaké lokální fleky jdou hůř v porovnání s klasickým povrchem
Odpovědět
@sviva ta je moc krasna. U vas je ten relief o hodne mensi, tak bych se netesneni kolem baterii urcite nebala...
Odpovědět
Profilova fotka
@kekita děkuju, vypadá to tak na 2-3mm. Celou dobu jsem si říkala, že problematické oblasti kdyztak vynecháme, ale teď uvažujeme nad stěnou, kde by to sliznul právě sprchový kout... Takže by na 3D obkladu byly všechny cajky ve sprchaci a přilehlé sklo... Vaše fotka bez žebříku by klidně mohla být rozvržením naše
Odpovědět
Článek se načítá
@sviva tak ta fotka pekne klame-myslela jsem si, ze je to plytsi. Cca 2mm je to totiz i u nas.
Odpovědět
Profilova fotka
@kekita jj, na fotce to vypadá v tomhle ohledu prizniveji než v reálu. On je ten vzor velký a ještě jak je probarveny a hodně postupný...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?