Chtěla bych poradit jakou barvu obkladu mam zvolit za kuchyňsnkou linku-korpus je v barvě wenge a dvířka v barvě vanilky, pracovní deska je taky hodně tmavá-takové něco jako tmavé zebrano!!!A teď nevím jakou barvu obkladu mám zvolit za linku! Napadlo mě i zvolit sklo lacobel. Děkuji za radu
Jo to teda jo, včera jsem měla s pánem telefon, že reklamuju práci na kuchyň ohledně desky( povrchová úprava nulová, údržba prý snadná, a ve spoji, jelikož dělají desku uzší je napojený kus druhé) spoj se párou od hrnců rozjíždí a dělá bublinky, zatím malé, ale jsou tam, není tam totiž SILIKON ]-( Zítra čekám telefon kdy přijedou, mají 3 měsíce zpoždění :-| . Včera jsem dost křičela do telefonu, což je co říct u mě.Ještě jsem se naštvala a dost, jelikož nejsou dodělané poličky a teď najednou, že je nemáme zaplacený, když v návrhu jsou, na faktuře ne. Tak to už jsem vypěnila, že nic nechci a platit je nebudu, jelikož to je, jako kdyby mi dovezli vanu bez špuntu, na obrázku je a ve skutečnosti ne. 30. jedu do Ikey koupím si police a kašlu na ně. Firma jak má vypadat.