Odpověď na příspěvek od rado877:
Chci se zeptat, oba byty mají stejnou dispozici, … @rado877 mě se více líbí ten první. Ale spíš bych se rozhodla dle orientace oken a výhledu.Odpověď na příspěvek od rado877:
Chci se zeptat, oba byty mají stejnou dispozici, … @rado877 Prvý je lepší už len preto, že nie je TV oproti oknu. Ale v oboch prípadoch bude kuchyňa extrémne rušivá pre všetkých, ktorí budú chcieť sledovať TV. Príde mi to z nákresu strašne malé a pritom mám byt 2+1 s rozlohou 56 m2 a je neporovnateľne lepšie vyriešený. Obývačka oddelená od kuchyne, samostatný záchod a ešte na chodbe špajzka 1,5x1,5 m. Občas mi hlava neberie čo sa dnes projektuje.Odpověď na příspěvek od roman_:
@rado877 Prvý je lepší už len preto, že nie je TV… @roman_ Tak TV snad ani nesleduji, každopádně díky za info. Mám tu ještě jeden půdorys.Odpověď na příspěvek od rado877:
@roman_ Tak TV snad ani nesleduji, každopádně dí… @rado877 tak tenhle se mi líbí ještě více. Není nad velkou koupelnu. Ale místo vanny bych si dala velký sprchový kout. Ale pořád to stejné. Hlavní by byl výhled a možné rušivé elementy z venku. Pokud je loznicove okno k rušné cestě nebrat. Pokud na jih dodat venkovní žaluzie. Pokud na sever obývací okna, taky nebrat, bude tmavé.Odpověď na příspěvek od artep1987:
@rado877 tak tenhle se mi líbí ještě více. Není n… @artep1987 Nie vždy je možné montovať na bytovku exteriérové žalúzie, ak nezíska súhlas, môže si akurát tak pískať.Odpověď na příspěvek od rado877:
Chci se zeptat, oba byty mají stejnou dispozici, … @rado877 Jen doplním, jedná se o byt jedna dospělá osoba a dospívající syn, ten by měl pokojíček. Mě se zamlouvá ta poslední varianta, co jsem uvedel, větší koupelna, a pokojíček klasický obdelník. U těch prvních dvou, nevím, zda má smysl v pokojíčku ten tvar do L (cca 17m2). A také ten menší prostor pro kuchyň. Ale kuchyň, nejsem žádný mistr ve vaření, nepotřebuji nic velkého, jen mi jde o to, jestli na těch 2, a něco metrech lze pro kuchyň něco normálního vymyslet. Trouba, myčka, lednice a nějaký úložný prostor na potraviny.Odpověď na příspěvek od rado877:
@rado877 Jen doplním, jedná se o byt jedna dospě… @rado877 brala bych ten 1.byt - vetsi kuch.linka je fajn,i kdyz moc nevaris na prip.ulozne prostory. Ja osobne bych nechtela byt, kde je koupelka spojena s wc,pokud v byte neziju sama, to je proste humus,smrdi,smrdi....anebo rano si jedrn potrebuje umyt zuby,ale je obsazeno-dalsi uz tam kadi na zachode.Odpověď na příspěvek od roman_:
@artep1987 Nie vždy je možné montovať na bytovku … @roman_ no většina lidí se ani neptá a montuje v dnešní době. A u novostaveb je to snad už standardOdpověď na příspěvek od artep1987:
@roman_ no většina lidí se ani neptá a montuje v … @artep1987 to úplně není pravda, z vlastní zkušenosti, novostavba, byla již příprava na venkovní žaluzie, a SVJ schvaloval montáž a také barvu žaluzií.Odpověď na příspěvek od artep1987:
@roman_ no většina lidí se ani neptá a montuje v … @artep1987 To že sme národy ignorantov, to je celkom známa vec. Norma je sprosté slovo, stavba sa povoľuje až keď už skoro stojí, terénne úpravy a navážky si ľudia robia ako ich napadne bez ohľadu na susedov a podobne.