Ahoj vsem, prosim o radu. V patek jedu do Ikey, mam to dost z ruky, takze musim jet na jisto. Chci ozivit obyvaci pokoj, jsme v podnajmu, nabytek neni nas. Chtela jsem koupit nahradni potah na sedacku, jelikoz se tento dost rychle spini ]-( bud bily, nebo s modrym prouzkem. A co dal? Pokoj mi prijde neutulny, neosobni, mozno hybat s nabytkem, ale uz nevim jak. Libi se mi stredomorsky styl - bydlime totiz u more :-)
Diky za kazdy nazor
Ahoj, moje tipy jsou:
- sundat obrázky a pověsit je pohromadě do jedné skupinky nejlépe nad sedačku a ne tak vysoko - takhle rozhodně nedělají dojem zabydlenosti, přesně naopak.
- před gauč pořídit koberec
- vyměnit konferenční stolek, stylově se vůbec nehodí
- totéž televizní stolek, je moc tmavý, navíc malý, kromě televize se na něj nevejdou žádné osobní věci a dekorace, které pokoj zútulňují
- doplnit textilie - polštářky, pléd, závěsy
- a použité textilie teď (polštářky a ubrus na stolku za sedačkou) se mi vůbec nelíbí, jsou moc strakaté a vzor je staromódní
- chybí zdroje světla, minimálně lampička na čtení. Čím víc zdrojů, tím lepší atmosféra večer
- a možná bych přemýšlela o jedné zdi ve výraznější barvě, nugátovou, světlemodrou, podle toho, co se ti líbí
Pokoj je nádherně světlý, takže si můžeš dovolit skoro cokoliv - jen ten tmavý nábytek se mi tam teda nehodí...